27 oktober 2017 Leeds Sheffield United

Speltips Leeds – Aston Villa 2/10: Värdemätare

Det blir en värdemätare för båda lagen då Leeds och Aston Villa drabbar samman på Elland Road under söndagen.

Leeds har inlett den nya säsongen på ett mycket bättre sätt än den förra och har hittills inte alls sett ut som det bottenlag som med nöd och näppe klarade sig kvar i högstadivisionen i våras. Aston Villa sitter på sju poäng efter sju matcher, i jämförelse med Leeds åtta på sex matcher, och har inte levt upp till förväntningarna såhär långt, men det finns mycket tid att vända utvecklingen på.

Jesse Marsch har fått Leeds på benen igen och de ser återigen ut som ett spännande lag med hög press såsom de gjorde tidigt under Marcelo Bielsa. Det är dock en spelstil som medför många risker, vilket vi också har kunnat se i resultaten. Deras 3-0-vinst mot Chelsea är deras klart största skalp hittills och på hemmaplan så har de sett väldigt stabila ut med två vinster och ett kryss.

Men det defensivt starka Leeds var som bortblåst då de mötte Brentford i deras senaste match och förlorade med 2-5. Försvarsspelet havererade helt och hållet, vilket Marsch förhoppningsvis har hunnit jobba på under de fyra veckor som de har varit borta från spel i och med drottningens död.

Hemma på Elland Road så bör de i alla fall betraktas som favoriter mot ett Aston Villa som vi inte riktigt vet var vi har ännu.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Aston Villa har förlorat samtliga bortamatcher

Säsongsinledningen har varit lite upp och ned för Aston Villa hittills, men den har på det stora hela inte riktigt levt upp till förväntningarna som är att vara med och slåss på den övre tabellhalvan.

Tre raka förluster har dock följts upp av lite bättre resultat i de senaste omgångarna. På något vis så klarade de sig undan Manchester Citys anstormning och fick med sig 1-1 hemma på Villa Park där, vilket de följde upp med en viktig vinst hemma mot Southampton med 1-0 precis innan landslagsuppehållet.

Man kan dock inte säga att Aston Villa har imponerat hittills och det faktum att de har förlorat samtliga tre bortamatcher hittills bådar inte gott inför söndagens drabbning. De dras också med en del skador på viktiga spelare i form av Lucas Digne, Boubacar Kamara och Matty Cash inför helgen.

Leeds har känts snäppet vassare, inte minst på Elland Road och därmed så spelar vi också på att de vinner med pengarna tillbaka vid oavgjort för 1.70 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Leeds – Draw no bet
Odds: 1.70
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 17:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: