Speltips Leeds – Chelsea 21/8: Inlett över förväntan

Axel Sjödin Publicerat: 21 August 2022

Leeds ställs mot Chelsea i Premier Leagues tredje omgång där de gör upp om tre poäng på Elland Road under söndagen.

Leeds - Chelsea

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Båda lagen har samlat ihop fyra poäng efter de två inledande omgångarna och har inlett säsongen starkt. Chelsea är klara favoriter till att vinna på söndag, men Leeds har varit en positiv överraskning hittills och kan säkert bli ett klurigt motstånd för Londonklubben.

Efter en inte särskilt övertygande 1-0-vinst mot Everton i premiären så ställdes Chelsea mot det upphaussade Tottenham under förra helgen. Matchen avslutades med två mål vardera och bråk från tränarbänken, men Chelsea var det klart bättre laget för dagen och även om det bara blev ett kryss så får man ändå säga att det var ett styrkebesked från ett Chelsea som har fått gå igenom många förändringar under det senaste året.

De hade sina chanser att stänga matchen innan Harry Kane lyckades få till ett kvitteringsmål i den 96:e minuten, och att de var ineffektiva framför mål är väl egentligen det enda som Chelsea kan lastas för efter en annars övertygande insats.

Inför resan till Elland Road så saknar Chelsea N’Golo Kanté som skadade sig mot Tottenham samt att Thomas Tuchel kommer att behöva följa matchen från läktaren efter hans röda kort från dispyten med Antonio Conte.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Leeds har fått en fin start på säsongen

Hemmalaget har inlett säsongen över förväntan genom att först slå Wolverhampton hemma innan de var nära på att få med sig alla tre poäng hem från St Mary’s i förra omgången. De ledde med 2-0 efter två mål från Rodrigo tidigt i den andra halvleken, men skulle tappa sin ledning innan matchen var över.

Då de hade rejäla problem under förra säsongen och var nederlagstippade av många även i år så måste det vara väldigt skönt att redan ha fyra poäng på kontot. Chelsea blir dock deras första riktigt tuffa utmaning och de kommer att behöva spela väldigt bra för att inte gå tomhänta från matchen på söndag.

Jesse Marsch verkar i alla fall ha lett Leeds i rätt riktning igen och förhoppningsvis så har de inte samma skadeproblem som sinkade dem under fjolåret. I nuläget har de främst skador på andrahandsval i backlinjen, men Patrick Bamford har fortsatt att dras med skadeproblem även i år, men verkar nära en återkomst.

Båda lagen kommer från rätt målrika matcher där de båda har tappat ledningar. Hemma på Elland Road så kan Leeds säkerligen trycka dit ett mål, men Chelsea lär förmodligen stå som segrare oavsett. Vi spelar i alla fall på att båda lagen gör mål och att Chelsea vinner i kombination för rätt saftiga 3.10 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Chelsea & Båda lagen gör mål
Odds: 3.10
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: