27 oktober 2017 Leeds Sheffield United

Speltips Leeds – Wolverhampton 6/8: Satsat i sommar

Leeds inleder säsongen hemma på Elland Road där de ställs mot Wolverhampton under lördagseftermiddagen.

Det var en kämpig säsong för Leeds del senast, men de klarade sig kvar tillslut efter en dramatisk sista omgång där de besegrade Brentford borta. Wolverhampton hade i sin tur möjligheten att utmana om Europaplatser, men räckte inte riktigt till i slutändan och avslutade säsongen ganska svagt.

Att hålla sig kvar i Premier League är det enda realistiska målet för Leeds i nuläget, som har tappat ett par tongivande spelare i form av Raphinha och Kalvin Phillips som har sålts vidare till storklubbar för ganska gott om pengar.

De har dock värvat in en del spännande ersättare i form av Brenden Aaronson, Luis Sinisterra och Tyler Adams för att nämna några få. De har breddat truppen, vilket är förståeligt efter den skadekris som rådde under stora delar av fjolårssäsongen. Vi får se ifall nyförvärven kan fylla Raphinhas och Kalvin Phillips skor under Jesse Marschs ledning.

De får inget lätt motstånd i öppningsomgången, men gäller fortfarande som favoriter hemma på Elland Road, och kanske kan de öppna med en fin start på säsongen.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Wolverhampton saknar Jiménez i premiären

Då Wolves kort var med och slogs om Champions League-platser under förra våren så var tiondeplatsen kort sagt en besvikelse när säsongen var över. Avslutningen där de inte lyckades vinna någon av de sju avslutade matcherna var ett dråpslag för klubbens europeiska ambitioner och det lär nog inte bli lättare i år.

I mångt och mycket så är det dock ungefär samma trupp som under fjolåret, som bitvis stod för oerhört starka sviter där de vann mot flertalet topplag. De har dessutom förstärkt med mittbacken Nathan Collins från Burnley och anfallaren Hee-chan Hwang från Leipzig.

De saknar dock sin offensiva stjärna Raúl Jiménez under säsongsinledningen på grund av knäskada, vilket såklart påverkar deras chanser nu till helgen. Men Wolves var defensivt väldigt säkra förra säsongen och förhoppningsvis för deras skull så kan det räcka till för att få med sig ett resultat här.

Med tanke på hur Leeds trots allt har satsat under transferfönstret, där Jesse Marsch har fått hämtat in några av hans tidigare spelare från hans tid i Leipzig och Salzburg så har nog skillnaderna mellan dessa klubbar utjämnats något i år. Vi väljer att spela på den raka ettan här för 2.40 hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Leeds vinner
Odds: 2.40
Bolag: Bethard
Spelstopp: 16:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: