Speltips Leicester – Aston Villa 10/9: FRAMSKJUTEN

Martin Efvergren Publicerat: 9 September 2022

På grund av drottning Elizabeths bortgång är den här matchen framskjuten och nedan speltips är således inte aktuellt.

Leicester – Aston Villa

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Leicester City har problem. Det blev, om inte tidigare, väldigt uppenbart i förra helgens möte mot Brighton och efter sex spelade omgångar ligger man sist i Premier League med endast en poäng.

Trots att Iheanacho gav Leicester ledningen redan i den första matchminuten i Brighton i lördags så blev det en match där gästerna inte hade mycket att komma med. I den första halvleken gjorde man ändå mål på sina två enda riktiga chanser och ställningen var 2-2 i halvtid. I den andra kunde emellertid hemmalaget, fullt rättvist, gå ifrån till en klar 5-2-seger.

Efter krysset mot Brentford i premiären har Leicester därmed radat upp fem raka förluster i ligan.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Aston Villa

Aston Villa var, av de flesta, uträknade inför hemmamötet mot Manchester City i lördags. Man kom till den matchen med tre raka förluster och det var inte mycket som talade för att man skulle ha en chans till poäng.

Men Villa visade karaktär och stod upp på ett väldigt bra sätt genom hela matchen. Trots att gästerna tog ledningen i början av andra halvlek tappade man inte konceptet utan fortsatte att spela disciplinerat. Med dryga kvarten kom så kvittering av Leon Bailey som gav Steven Gerrard och hans manskap ett mycket betydelsefullt besked inför fortsättningen.

Senast Leicester och Aston Villa möttes slutade det 0-0 på King Power Stadium i april. Vinterns möte vanns av Aston Villa med 2-1 på Villa Park.

När de nu möts igen är det viktiga poäng som står på spel då båda lagen har inlett svagt. Av den senaste omgången att döma är det dock, enligt min bedömning, fördel gästerna inför den här matchen som oddsmässigt är väldigt jämn på förhand.

Aston Villa visade moral och karaktär när man stod upp mot Man City medan Leicester visade det direkt motsatta i sin match mot Brighton. Leicester-spelarna verkade inte vara i harmoni med varandra varken personligen eller som fotbollslag. Därtill har målvakten Daniel Ward spridit en osäkerhet till hela laget under säsongsinledningen.

Aston Villa har också sina problem, men jag tror ändå att man har goda chanser till tre poäng här. Mitt spel blir Aston Villa 0 (asian handicap) till 2.05 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Aston Villa 0 (asian)
Odds: 2.05
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 16:00, lördag 10 september 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: