Speltips Leicester – Brentford 7/8: Fördel hemmalaget

Axel Sjödin Publicerat: 6 August 2022

Leicester och Brentford möter varandra i öppningsomgången på King Power Stadium i vad som kan bli en spännande match.

Leicester - Brentford

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fjolårssäsongen var verkligen inte lyckad för Leicesters del då de harvade runt kring mitten av tabellen under större delen av säsongen. Brentford lyckades med samma bedrift, men som nykomling så hade de en väldigt imponerande säsong.

Det var istället Conference League som var det stora fokuset för Leicesters del under våren och de var inte långt ifrån att lyckas gå hela vägen under den första upplagan av turneringen. De föll tillslut mot Roma, som senare tog hem titeln, i semifinalen efter att ha förlorat med 0-1 i returen i Rom.

När de inte längre hade något Europaspel att ta hänsyn till så klättrade de en del i tabellen framåt slutet, och utan Europaspel i år så ska nog Leicester gå mot en klart bättre säsong i ligaspelet. Jamie Vardy var också borta under stora delar av förra säsongen och förhoppningsvis kan han hålla sig skadefri under säsongen.

De tacklar den nya säsongen med en i stort sett identisk trupp som fjolårssäsongen då Leicester är det lag som kanske har varit minst aktiva på transfermarknaden än så länge. Kanske dyker det upp något innan fönstret stänger.

INGA OMSÄTTNINGSKRAV – 100 KRONOR BONUS! Lucky Sports storsatsar i Sverige och ger alla nya kunder 100 kronor i bonus – helt utan omsättningskrav. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta omsättningsfri bonus – 100 kronor hos lucky sports!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Den tuffa andrasäsongen väntar för Brentford

Brentford inledde fjolårssäsongen briljant, men föll av lite efter ett tag. De stabiliserade sig dock under våren då de snappade upp Christian Eriksen som gav dem en rejäl skjuts i tabellen. Men han har nu rört sig vidare som bosman till Manchester United inför kommande säsong.

Keane Lewis-Potter och Aaron Hickey har dock hämtats in för att förstärka vänsterkanten, samtidigt som Thomas Strakosha är en bra gratisvärvning efter att han lämnat Lazio som kontraktslös.

Det kommer dock säkerligen att bli tufft att stanna uppe en andra säsong, det är bara att se på hur Leeds tappade efter deras succé som nykomlingar för två säsonger sedan. Christian Eriksen kommer dessutom att bli väldigt svår att ersätta för en klubb av Brentfords kaliber.

Från att dessa båda klubbar har varit väldigt nära varandra i tabellen under fjolåret så tror jag att de kommer att de kommer att röra sig åt varsitt håll där Leicester kommer att vara den klart bättre klubben. Vi spelar också på att ett Leicester utan större skadeproblem ska kunna hantera Brentford på hemmaplan i öppningsmatchen och kör därmed på den raka ettan för 2.05 hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – Hämta 100 kronor bonus omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Leicester vinner
Odds: 2.05
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: