Speltips Premier League

Speltips Leicester City – Aston Villa 23/4: Framåtlutat

Det är jämna förutsättningar när Leicester City och Aston Villa ställs mot varandra i Premier League. Matchen spelas lördagen den 23 april 2022 med avspark kl 16.00.

Leicester City har inte lyckats med ambitionen att utmana de stora drakarna i toppskiktet av Premier League den här säsongen. Efter 31 spelade matcher ligger man på en nionde plats vilket heller inte är någon stor underprestation för en klubb av Leicesters storlek.

Hursomhelst har man ändå skaffat sig ett fint läge att vinna en titel den här säsongen. I Conference League väntar på torsdag det första semifinalmötet då man gästas av Roma.

Men först är det Premier League som gäller. Man kommer från en 1-1-match borta mot Everton där hemmalaget kvitterade på tilläggstid. Dessförinnan föll man med 2-1 borta mot Newcastle och även i den matchen släppte man in mål på tilläggstid.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målglada lag

Leicester kommer från två tunga poängtapp i slutsekunderna, men Aston Villas trend är än sämre. De har fyra raka förluster bakom sig där man senast fick stryk med hela 4-0 hemma mot Tottenham.

Därmed står Aston Villa kvar på 36 poäng efter 31 matcher vilket ger en 15:e plats i Premier League. I de återstående matcherna gäller det nu för Steven Gerrard att bevisa att man, trots allt, är på väg rätt väg.

Leicester och Aston Villa möttes senast i december på Villa Park och det var då hemmalaget som segrade med 2-1.

Förutsättningarna inför den här matchen är jämna. Ser vi till oddssättningen är det nästan helt jämnt mellan lag där Aston Villa gäller som knappa favoriter. Ett spel på bortalaget ger omkring 2.70 gånger insatsen.

Att ett lag som har förlorat fyra raka matcher och därtill spelar på bortaplan samt ligger sämre till i tabellen ändå gäller som favoriter kan tyckas lite märkligt. Till Aston Villas fördel hör att de inte spelade i veckan som gick där Leicester spelade så sent som i onsdags kväll. Att Leicester har en stundande semifinal i Conference League kan också spela in.

Utgången känns något oviss men jag finner anledning att tro på en relativt öppen matchbild mellan två lag som har en offensiv spelidé. Leicester är Premier Leagues tredje målgladaste lag med ett snitt på 3.16 mål på per match och Aston Villas snitt ligger på 2.84. Det har också gjorts över 2.5 mål i fem av Villas sex senaste matcher.

Mitt spel blir därför att det kommer göras över 2.5 mål totalt i den här matchen till 1.85 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.85
Bolag: Expekt
Spelstopp: 16:00, lördag 23 april 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: