Speltips Premier League

Speltips Leicester – Crystal Palace 10/4: Fin form

Leicester tar emot Crystal Palace på King Power Stadium under söndagseftermiddagens Premier League.

Båda lagen står på samma poäng inför helgens mittenmöte mellan Leicester och Crystal Palace. När säsongen nu börjar närma sig sitt slut så är det inget av lagen som har särskilt mycket att spela för i ligaspelet då båda är på säkert avstånd från bottenstriden och har en bra bit upp till att vara med och slåss om Europaplatser.

Säsongen blev kanske inte riktigt som det var tänkt för Leicester som aldrig riktigt lyckades höja sig efter en förvånansvärt svag höst. De har hållit i en rätt medioker nivå i ligaspelet men har istället riktat blickarna mot Europa och den nya Conference League.

Där spelade de kvartsfinal i torsdags mot holländska PSV i en match som slutade 0-0 i öppningsmötet på King Power Stadium. Det var Leicester som hade de vassaste målchanserna i en förhållandevis händelsefattig match. De lär nu rikta sina blickar mot torsdagens returmöte nere i Eindhoven.

Leicester har haft en hel del problem med skador under säsongen, inte minst på Jamie Vardy som återigen är borta här tillsammans med Wilfred Ndidi. Det är tunga avbräck och även skadelistan har blivit kortare under de senaste veckorna så har de fortfarande en hel del bortfall.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Patrick Vieiras Crystal Palace har verkligen hittat formen

Crystal Palace har som sagt inte heller jättemycket att spela för i ligaspelet förutom en placering på den övre halvan. Även de lär snegla på nästa veckas stora match mot Chelsea i FA-cupen där de har nått så långt som till semifinal.

Båda lagen har således skördat framgångar i cupspelet framförallt, men ännu har Palace inte stött på en riktigt tuff motståndare på vägen. De tog sig knappt förbi Stoke i den femte omgången, men körde över ett krisande Everton i kvartsfinalen i slutet av mars med hela 4-0.

Formen på senaste har faktiskt varit riktigt imponerande för Patrick Vieiras mannar. De inledde mars med vinster mot Stoke och en 2-0 vinst borta mot Wolverhampton, vilket senare följdes upp av ett mållöst kryss mot Manchester City. Därefter kom krossen mot Everton innan de nu i måndags vann med klara 3-0 mot Arsenal, trots 31% bollinnehav.

Crystal Palace har nu fyra raka matcher där de har mött tufft motstånd utan att släppa in ett mål. Leicester har inte alls sett lika övertygande ut även om de har en vinst mot Brentford och ett kryss mot Manchester United i deras två senaste ligamatcher. För oddsen 2.88 hos Expekt så är det riktigt lockande att spela på den raka tvåan här då Palace är glödheta.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Crystal Palace vinner
Odds: 2.88
Bolag: Expekt
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: