Speltips Leicester Sheffield United 16/7 2020

Speltips Leicester – Crystal Palace 15/10: Defensiva brister

Jumbon Leicester City tar emot Crystal Palace i den tionde omgången av Premier League. Matchen spelas lördagen den 15 oktober 2022 med avspark kl 13:30 på King Power Stadium.

Leicester Citys säsongsinledning har präglats av motgångar, men frågan är om inte förlusten senast var den tyngsta av dem alla.

Inför bortamötet mot Bournemouth förra helgen hade Leicester precis tagit sin första seger i Premier League den här säsongen. Detta då man fick det att lossna ganska rejält i 4-0-segern mot Nottingham Forest dessförinnan.

Känslan var att Leicester hade hittat rätt och det såg bra ut i halvtid i lördags då Daka givit laget en tidig ledning. Men förhoppningarna om att Brendan Rodgers manskap var på väg lyfta skulle komma att grusas då Bournemouth vände och vann med 2-1. Leicester står därmed kvar på fyra poäng efter nio matcher och är fortsatt sist i tabellen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fortsatt målglatt

Crystal Palace har spelat en match mindre än Leicester och har på sina åtta matcher spelat ihop nio poäng. Efter fyra raka matcher utan seger kunde man i söndags bärga en seger hemma mot Leeds.

Inför mötet mot Leeds hade man en tung 2-1-förlust med insläppt mål i slutsekunderna i derbyt mot Chelsea bakom sig. Dessförinnan hade man kryssat mot både Brentford och Newcastle. Det blev på nytt en jämn batalj förra helgen mellan två offensivt inriktade lag där Crystal Palace var det något vassare laget då man vann med 2-1.

Leicester har stora problem, framförallt vad gäller lagets defensiva struktur. På nio matcher har man släppt in 24 mål och Daniel Ward har inte skänkt laget trygghet som den sista utposten.

Ser vi till inbördes möten så är det emellertid fördel Leicester här. De har vunnit sina senaste hemmamatcher mot Crystal Palace och har inte förlorat någon av de fyra senaste mötena.

Det finns potential och en hög offensiv höjd i Leicester. Stabilitet och självförtroende saknas dock. Just nu har man ett snitt på 4.33 gjorda/insläppta mål per match och jag finner anledning att tro att det kommer göras ett par mål även i den här matchen. Mitt spel blir att det görs över 2.5 mål totalt till 1.84 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.84
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 13:30, lördag 15 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: