Speltips Leicester Sheffield United 16/7 2020

Speltips Leicester – Everton 8/5: Bortasvaga

Ett Leicester vars Europaäventyr tog slut i torsdags ställs mot ett desperat kämpande Everton på King Power Stadium under söndagen.

Leicesters väldigt mediokra säsong har under de senaste månaderna bara handlat om titelsatsningen i den nya Conference League, men nu när det är över så blickar de återigen mot Premier League. Everton befinner sig i sin tur under strecket och är i desperat behov av poäng där de har möjlighet att plocka dem. Leicesters uttåg ur Conference League är således dåliga nyheter för båda klubbar då Leicester nu inte lär ha fokus på annat håll.

Även Europas tredjeturnering visade sin onekliga charm då Leicester gästade ett nära fullsatt och kokande Stadio Olimpico i torsdags. Stämningen var fantastisk på den enorma arenan då Roma tog ledningen tidigt och på klassiskt Mourinho-manér lyckades försvara sin uddamålsledning fram till slutet.

På det hela taget så var Leicester insats ändå ganska bra i dubbelmötet mot den italienska storklubben, betydligt bättre än mot Rennes tidigare i turneringen. Trots besvikelsen så ska Leicester inte vara missnöjda med sin insats internationellt även om de såklart gärna hade mött Feyenoord i finalen i slutet av månaden.

Leicester saknar Wilfred Ndidi och Ryan Bertrand inför helgen, men i övrigt så är så ser skadeläget bättre ut än på mycket länge för The Foxes. Med tanke på att de är obesegrade i tio raka matcher på hemmaplan så ska de ha goda chanser även här.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Everton fortsätter att förlora på bortaplan

Krisen i Everton är fortfarande pågående, men de verkar ha tagit sig i kragen och har börjat ta livsviktiga poäng i den oerhört jämna bottenstriden. Burnley har varit oerhört bra, men Leeds riskerar nu istället att åka ned om Everton och Burnley kan fortsätta att plocka poäng såsom de har gjort under de senaste omgångarna.

Det är återkommande att Everton trotsar oddsen på hemmaplan dock. Den senaste månaden så har de besegrat Manchester United och Chelsea hemma på Goodison Park och spelade lika mot Leicester för bara några veckor sedan. Men på bortagräs så har de fortsatt åtta raka förluster och är det klart sämsta laget i hela ligan med sina blott sex poäng på bortaplan under säsongen.

Leicester är i sin tur också väldigt mycket starkare hemma att döma av poängskörden under säsongen, vilket gör att oddsen inför matchen minst sagt känns besynnerliga. Spelbolagen bedömer det som en väldigt jämn match på förhand men i min mening så borde Leicester trots allt vara klara favoriter på hemmaplan trots att de inte har lika mycket att spela för. Vi spelar därmed på den raka ettan här för generösa 2.66 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Leicester vinner
Odds: 2.66
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: