Speltips Leicester Chelsea 28 juni 2020

Speltips Leicester – Leeds 20/10: Ångestladdat möte

Leicester och Leeds ställs mot varandra i ett ångestladdat bottenmöte på King Power Stadium under torsdagskvällen.

Leicester - Leeds

Premier League
Hämta bonus!
18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Endast nya spelare. Få 100% upp till 1 000 kr i bonus på din första insättning. Min. insättning 100 kr. 35x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

Det har gått tungt för båda lagen under säsongsinledningen, men allra tyngst har det gått för Leicester. Hemmalaget är tabelljumbo efter tio spelade omgångar och har bara lyckats skrapa ihop fem ynka poäng. Sett till förväntningarna så är det något mindre överraskande att Leeds ligger där de ligger, men även de är i stort poängbehov nu efter en tuffare period.

Leicesters dåliga fjolårssäsong ser plötsligt väldigt bra ut i jämförelse med vad de har visat upp hittills i höst. Leicesters fall har varit snabbt och just nu finns det ingen uppenbar ljusning som hade tagit dem tillbaka till där de befann sig för bara ett par säsonger sedan.

Det är nattsvart för Leicester som bara har lyckats vinna mot bottenkonkurrentera Nottingham Forest under hela säsongen. Brendan Rodgers har börjat bli ifrågasatt på sin position och känslan är att flera spelare gärna inte vill vara där längre.

Matchen mot Leeds blir väldigt viktig då det är en annan bottenkonkurrent som de måste bevisa sig mot. Med fyra poäng upp till säker mark så börjar de också få ett ganska stort behov av poäng.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Leeds måste börja plocka poäng igen

Gästande Leeds hade, till skillnad från Leicester, en väldigt fin inledning på säsongen där de plockade upp sju poäng på de tre inledande matcherna, vilket kröntes av en 3-0-vinst mot Chelsea. Men i de sex matcher som har följt efter det så har de bara lyckats samla ihop två ytterligare poäng, trots att motståndet mestadels har varit överkomligt.

Leeds har fortfarande en godkänd tabellplacering, men läget kan förvärras snabbt ifall de inte lyckas vända på den vinstlösa trenden. Men trots förlust senast så får man ändå säga att de stod för en ganska bra insats senast mot Arsenal på Elland Road. Ligaledarna fick med sig en skör 1-0-vinst, där Patrick Bamford missade en straff för hemmalaget.

Frågan är om Leeds kan bygga vidare på den fina insatsen, även med utebliven poäng. Spelmässigt så har de trots allt sett bättre ut än vad Leicester har gjort under säsongen och har, med undantag för förlusten mot Brentford, alltid lyckats göra det svårt för sina motståndare.

Leeds bortaspel har förvisso inte varit särskilt imponerande, men detsamma går att säga för Leicesters hemmaspel. Jag lutar åt Leeds här och för lockande 2.23 hos Mr Green så väljer vi därmed ett spel på att Leeds vinner med pengarna tillbaka vid oavgjort.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Leeds – Draw no bet
Odds: 2.23
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 21:15
TV: 
Stream: 

Jämför odds: