Speltips Leicester – Manchester United 1/9: Tuffa säsongsinledningar

Axel Sjödin Publicerat: 1 September 2022

Leicester tar emot Manchester United på King Power Stadium i omgångens sista match på torsdagskvällen.

Leicester - Manchester United

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Båda lagen har redan efter fyra omgångar fått uppleva en hel del motgångar under säsongsinledningen. Men medan Manchester United trots allt verkar ha visat att de kan ha blivit utdömda för tidigt så befinner sig Leicester längst ned i tabellen som jumbo i dagsläget.

The Foxes inledde med ett kryss hemma mot Brentford och därefter har det blivit tre raka förluster för Brendan Rodgers manskap. Motståndet har inte varit det lättaste då de har ställts mot både Arsenal och Chelsea, men förlusten på hemmaplan mot Southampton var desto tyngre och hittills har de inte visat några som helst tecken på att de är på väg tillbaka efter en blek fjolårssäsong.

I matchen mot Chelsea så var de dessutom en man mer sedan den 28:e minuten då Chelseas Conor Gallagher blev utvisad, men ändå så var det Chelsea som prickade in både första och andra målet efter det.

Det har knappt gjorts några satsningar i transferfönstret alls i år och det finns fortfarande flera storklubbar som drar i nyckelspelare i Leicester inför deadline day i slutet av månaden. De har trots allt ett bra lag med bra spelare på många positioner, men precis som under fjolåret så kommer de inte riktigt upp i nivå ännu.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Manchester United kan gå mot tredje raka

Gästerna har minst sagt haft en stormig inledning på säsongen då de först föll mot Brighton och därefter blev utklassade borta mot Brentford med 0-4. Det är inte värdigt en storklubb som Manchester United minst sagt, men de kom tillbaka hemma på Old Trafford mot Liverpool i en match där de inte hade något att förlora.

Spelet såg betydligt bättre ut mot Liverpool och nu har de faktiskt vunnit två raka efter en horribel start. De kämpade dock en del i deras vinst mot Southampton och hade en del problem i framförallt första halvlek, men tre poäng var trots allt precis vad Erik ten Hag behövde.

Men med det sagt så är det fortfarande väldigt svårt att veta var man har detta Manchester United. Defensiven har i alla fall sett betydligt bättre ut med Raphaël Varane och Lisandro Martínez i mittlåset, men man ska fortfarande kunna förvänta sig mer från ett lag med det spelarmaterial som United har.

Mot ett Leicester som det går tungt för så bör de i alla fall ha en bra chans att ta tredje raka segern och kanske skapa lite momentum i ligaspelet. De borde gå in med gott självförtroende även här och för 2.10 hos Lucky Sports så spelar vi också på den raka tvåan.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Manchester United vinner
Odds: 2.10
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: