Speltips Leicester Sheffield United 16/7 2020

Speltips Leicester – Norwich 11/5: Formsvaga lag

Det är två formsvaga lag som möts när Leicester City tar emot jumbon Norwich City i Premier League. Matchen spelas onsdagen den 11 maj 2022 med avspark kl 20:45 på King Power Stadium.

Leicester City har inte kunnat leva upp till de högt ställda förväntningarna den här säsongen. Kanske är det orimligt att förvänta sig att en klubb av deras storlek ska kunna utmana topplagen i Premier League, men likväl fanns det sådana förväntningar.

Med fyra matcher kvar att spela ligger Leicester på en 14:e plats i tabellen och man har inte vunnit på sju raka matcher om vi räknar in Conference League-semifinalen mot Roma. I den näst senaste matchen föll man med 1-0 i Rom och drömmen om en Europa-titel grusades därmed.

I Premier League kommer man från en 2-1-förlust hemma mot Everton i söndags och dessförinnan föll man med 3-1 borta mot Tottenham.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1000 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Leicester

Norwich Citys sejour i Premier League blir, precis som senast, bara en säsong lång. Efter 35 spelade matcher har man endast skrapat ihop 21 poäng och man kommer till den här matchen med fyra raka förluster.

Dean Smiths manskap är ett slaget lag och nu gäller bara att försöka avsluta det här med någon slags värdighet i behåll. Det var det tveksamt om man lyckades med då man föll med klara 4-0 hemma mot West Ham i söndags. Det resultatet innebär att man har målskillnaden 0-9 på de tre senaste matcherna.

Leicester och Norwich möttes senast i den tredje omgången av Premier League på Carro Road. Det var då gästerna som gick segrande med 2-1.

Leicesters form är svag men man har chansen att klättra ett par placeringar i tabellen. Lagen närmast ovanför har två matcher mer spelade och man ställs inte mot det tuffaste motståndet i sina fyra återstående matcher.

En delförklaring till Leicesters sämre säsong är att man genomgående varit skadedrabbade. Viktige Jamie Vardy är emellertid tillbaka i spel. Skadelistan ser generellt bättre ut men man lär få klara sig utan Ndidi, Bertrand, Justin och Pereira.

Leicester har goda möjligheter till en bättre slutplacering och jag har svårt att ett mentalt stukat Norwich ska kunna samla tillräcklig kraft för att ta poäng här. Mitt spel blir Leicester -1 (asian handicap) till 1.68 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100% upp till 1000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Leicester -1 (asian)
Odds: 1.68
Bolag: Bethard
Spelstopp:
20:45, onsdag 11 maj 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: