Speltips Leicester Sheffield United 16/7 2020

Speltips Leicester – Nottingham 3/10: Bottenmöte

Jumbon Leicester City tar emot nästjumbon Nottingham Forest i den åttonde omgången av Premier League. Matchen spelas måndagen den 1 oktober 2022 med avspark kl 21:00 på King Power Stadium.

Leicester City har fått en mardrömsstart på säsongen i Premier League. Sedan krysset mot Brentford har man radat upp sex raka förluster där man, mer eller mindre, havererat i de två senaste.

Trots det är Brendan Rodgers alltjämt kvar som manager och frågan är nu om han har lyckats mobilisera sina styrkor under uppehållet. När man nu ställs mot nykomlingen Nottingham Forest på hemmaplan blir det något av en ödesmatch för Rodgers.

Landslagsuppehållet kom emellertid lägligt med tanke på hur det såg ut i Leicesters två senaste matcher. Först föll man igenom i 5-2-förlusten borta mot Brighton och därefter blev man utklassade med 6-2 borta mot Tottenham.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Två pressade lag

Nottingham Forest, med alla dess nyförvärv, har säkerligen också mått bra av ett uppehåll. De har fyra raka förluster bakom sig och nu behöver Steve Cooper få det här nybygget att svetsa samman om inte den här PL-sejouren ska bli ettårig.

Förlusterna mot Tottenham och Manchester City är väl inte så mycket att säga om. Men därefter följde två hemmamatcher mot de två övriga nykomlingarna Bournemouth och Fulham som blev en stor besvikelse. Forest tog ledningen i båda matcherna men tappade också båda matcherna till förlust med 3-2. Därmed står man kvar på fyra inspelade poäng efter sju omgångar.

Leicester har alltså bara lyckats ta enda poäng och deras läge är således, om möjligt, än värre än Nottinghams. Att det är viktiga poäng som står spel i den här matchen behöver inte ens påpekas.

Trots Leicesters kräftgång gäller man ändå som ganska klara favoriter inför den här matchen. Ett spel på hemmalaget ger omkring 1.77 gånger insatsen.

Offensivt sett har det inte sätt bedrövligt ut för Leicesters del. De gjorde två mål mot både Brighton och Tottenham och totalt har man gjort tio. Samtidigt har man släppt in hela 22 mål, där målvaktsspelet många gånger varit tveksamt.

På pappret är det fördel Leicester, men några klara favoriter kan man inte påstå att ett lag som släpper in så många enkla mål är. Mitt spel blir att det kommer göras över 2.5 mål totalt till 1.68 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.68
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, måndag 3 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: