Speltips Liverpool – Bournemouth 27/8: Pressat hemmalag

Martin Efvergren Publicerat: 26 August 2022

Liverpool jagar sin första seger när man tar emot nykomlingen Bournemouth i den fjärde omgången av Premier League. Matchen spelas lördagen den 27 augusti 2022 med avspark kl 16:00 på Anfield.

Liverpool – Bournemouth

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter tre spelade omgångar av Premier League har Liverpool redan tappat sju poäng. Med tanke på hur få tappade poäng man hade råd med förra säsongen är läget redan pressat.

Liverpool har inte stått att känna igen så här långt och en delförklaring till det är förstås skadeproblemen man dras med. I förlusten mot Manchester United i måndags startade Henderson, Milner och Elliott på det centrala mittfältet, vilket inte räckte till mot en bättre påkopplad motståndare.

Efter att ha kryssat i de två första matcherna mot Fulham och Crystal Palace står Liverpool på två poäng. Nu krävs att man får fart på maskineriet om inte titeltåget ska gå redan under hösten.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bournemouth kan bättre

AFC Bournemouth är tillbaka i Premier League efter att ha slutat på andra plats i Championship förra säsongen. Ingen räknar med något annat än att man kommer få kämpa för sin överlevnad och så här långt pekar det inte i någon motsatt riktning.

Man fick emellertid en drömstart på säsongen. Jefferson Lerma öppnade målskyttet redan efter två minuter i premiären hemma mot Aston Villa och man kunde till slut vinna med 2-0.

Därefter har man haft det svårare när kvaliteten på motståndet har höjts. Man var då inte nära att få med sig poäng varken borta mot Manchester City eller i förra helgens hemmamöte mot Arsenal. I veckan spelade man sedan en jämn ligacupmatch borta mot Norwich där man lyckades ta sig vidare efter straffar i en match som slutade 2-2.

Liverpool gäller nu som stora favoriter inför den här matchen, men med tanke på hur man presterat hittills känns det inte givet att man kommer att köra över Bournemouth här. Scott Parker etablerade en stabilitet och ett solitt försvarsspel i Bournemouth förra säsongen. Det har dock inte räckt till mot toppmotstånd i Premier League så här långt, men jag tror att man har dragit nyttiga lärdomar från de matcherna.

Liverpool är i desperat behov av en seger och man behöver nog också en bra start på matchen för att undvika frustration. Kan Bournemouth hålla tätt första tjugo finns det en liten skrällchans. Mitt spel blir att det kommer göras under 3.5 mål totalt till 1.90 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3.5 mål
Odds: 1.90
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 16:00, lördag 27 augusti 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: