Speltips Liverpool – Crystal Palace 15/8: Höjer sig

Martin Efvergren Publicerat: 15 August 2022

Måndagskvällen bjuder en match från Premier League där Liverpool gästas av Crystal Palace. Matchen spelas den 15 augusti 2022 med avspark kl 21:00 på Anfield.

Liverpool – Crystal Palace

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Liverpool gick för en kvadrupel under våren, men fick till slut nöja sig med en dubbel i form av en Ligacuptitel och en FA-cuptitel. Kampen om Premier League-titeln levde in i det sista då Manchester City säkrade ligasegern i den sista omgången.

Liverpool och Man City går nu även in i den här säsongen som stora favoriter. När de möttes i Community Shield var det Liverpool som var vassast och vann med 3-1.

Nyförvärvet Darwin Nunez levererade direkt och gjorde mål som inhoppare i den matchen och samma sak upprepade sig i ligapremiären borta mot Fulham. Där hamnade man dock i underläge två gånger om och matchen slutade 2-2.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Liverpools segersvit

Patrick Vieira tog över som manager för Crystal Palace inför förra säsongen och levererade ett fullt godkänt resultat. Man var ett stabilt mittenlag genom hela säsongen och slutade på en tolfte plats i Premier League.

I premiären ställdes Crystal Palace mot Arsenal hemma på Selhurst Park och där var man aldrig speciellt nära att ta poäng. Gästerna vann med 2-0 och nu väntar en förmodat än tuffare uppgift på Anfield.

Crystal Palace har spelat väldigt många träningsmatcher under sommaren och en av dessa var mot Liverpool. De sistnämnda vann den matchen med 2-0 och kunde därmed förlänga sin segersvit mot Crystal Palace till hela tolv raka matcher. Förra säsongen vann Liverpool med 3-0 hemma och 3-1 borta.

Crystal Palace har med andra ord haft väldigt svårt att rå på just Liverpool och de är förstås stora underdogs inför den här matchen. Ett rakt spel på hemmalaget ger endast omkring 1.22 gånger insatsen.

Liverpool imponerade inte direkt i premiären, men jag finner anledning att tro att de kommer att höja ganska rejält här. Mitt spel blir Liverpool -1.75 (asian handicap) till 1.75 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Liverpool -1.75 (asian)
Odds: 1.75
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, måndag 15 augusti 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: