Speltips Arsenal Liverpool 15 juli 2020

Speltips Liverpool – Leeds 29/10: Sen kvällsmatch

Liverpool gästas av ett formsvagt Leeds United i den 13:e omgången av Premier League. Matchen spelas lördagen den 29 oktober 2022 med avspark kl 20:45 på Anfield.

Liverpools säsongsinledning har sannerligen inte varit en enkel resa. Mängder av skador och ett spel som hackar har präglat de här månaderna som gått, men det finns också ljusglimtar.

I och med 3-0-segern borta mot Ajax i Champions League i onsdags är man nu klara för avancemang. Den prestationen gör också att man har 10-1 på sina två senaste CL-matcher. Däremellan stod man även för en mycket fin kollektiv insats när besegrade Manchester City med 1-0 i ligan.

Förra helgens insats i bortamötet mot Nottingham var dock svag. Liverpool såg håglöst ut och man hittade inga lösningar när hemmalaget försvarade sin 1-0-ledning.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett formsvagt Leeds

Leeds United inledde säsongen piggt och känslan var att Jesse Marsch hade hittat rätt både vad gäller värvningar och spelsätt.

Nu är läget och känslan långtifrån lika god då man kommer till den här matchen med fyra raka förluster. På de åtta senaste ligamatcherna har man bara tagit två poäng och man ligger nu under nedflyttningsstrecket.

Förra helgen startade man frejdigt och intensivt då man gästades av Fulham. Det gav Leeds ledningen i matchen, men gästerna kunde replikera och vända till en 3-2-seger.

Förra säsongen hade Leeds inte mycket att sätta emot i matcherna mot Liverpool. Man föll då med hela 6-0 på Anfield och på Elland Road blev det 3-0 till gästerna.

Jag tror man ska sluta prata om att ”nu har det vänt för Liverpool” efter varje gång de gör en eller två bättre matcher. Verkligheten är helt enkelt sådan att Liverpool fortfarande är väldigt bra när det stämmer, men att olika faktorer gör att man inte kan bibehålla nivån i match efter match. Med det sagt anser jag att det är mycket som talar för att man har goda chanser att vinna mot ett formsvagt Leeds i denna sena lördagskvällsmatch på Anfield.

Mitt spel blir Liverpool -1.5 (asian handicap) till 1.76 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Liverpool -1.5 (asian)
Odds: 1.76
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:45, lördag 29 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: