Speltips Arsenal Liverpool 15 juli 2020

Speltips Liverpool – Tottenham 7/5: Mycket på spel

Viktiga poäng står på spel för båda lagen när Liverpool tar emot Tottenham Hotspur i Premier League. Matchen spelas lördagen den 7 maj 2022 med avspark kl 20.45 på Anfield.

Liverpool kunde, trots vissa problem, ta sin sjätte raka seger då man i tisdags besegrade Villarreal med 3-2 i semifinalen av Champions League. Därmed har man kvalificerat sig för CL-final för tredje gången på fem år.

Hur det än slutar är det en imponerande säsong som Liverpool har svarat för. Man har nu chansen att vinna en kvadrupel där FA-cupfinalen samt CL-finalen återstår. Men nu är det alltså Premier League det gäller och där är nästan varje match som en final.

Liverpool är alltjämt en poäng efter Manchester City i titelracet och kan nu sätta press på de sistnämnda som möter Newcastle på söndag. Man ställs dock mot ett Tottenham som har allt att spela för då man går för fjärdeplatsen i kamp med Arsenal.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1000 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

En liknande matchbild som senast

Tottenham Hotspurs säsong har inte på något vis gått som på räls. Det har i perioder sett motigt ut, men den senaste tiden resultat har ändå bäddat för en dramatisk slutstrid om en plats i Champions League nästa säsong.

Efter två sämre insatser mot Brighton och Brentford där man endast tog en poäng totalt samt gick mållösa från båda lyckades Spurs studsa tillbaka i söndags. Man besegrade då Leicester med 3-1 hemma och är därmed två poäng efter Arsenal som innehar fjärdeplatsen. På torsdags möts Tottenham och Arsenal i ett derby där allt kan komma att avgöras.

Liverpool och Tottenham Hotspur möttes senast i London i december i en händelserik match som slutade 2-2. Liverpool hade, inför det mötet, vunnit de sju föregående matcherna mot Spurs.

Jurgen Klopps manskap gäller också som klara favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. Ett spel på hemmalaget ges till ett odds omkring 1.47.

Att Liverpool är ett bättre lag än Tottenham råder det förstås inga tvivel om. Till bortalagets fördel hör dock Liverpools täta spelschema och Spanienresa den gångna veckan. Det har visserligen inte stoppat dem från att leverera hittills, men deras första halvlek mot Villarreal kanske var ett tecken på viss mental slitenhet.

Senast lagen möttes stod Tottenham upp på ett bra sätt och jag tror att det kan bli en liknande intensiv och underhållande match den här gången. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.74 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100% upp till 1000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.74
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, lördag 7 maj 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: