Speltips Arsenal Liverpool 15 juli 2020

Speltips Liverpool – West Ham 19/10: Ny energi

Ett Liverpool med ny energi tar emot West Ham United i den elfte omgången av Premier League. Matchen spelas onsdagen den 19 oktober 2022 med avspark kl 20:30 på Anfield.

Liverpool reste sig på nio när man gick upp i ringen mot tungviktsrivalen Manchester City i söndags. Om man hade förlorat den här matchen hade nog även kampen om PL-titeln varit körd, men istället kunde Liverpool ge sig själva en mycket betydelsefull boost inför fortsättningen.

Det blev, som det brukar, en oerhört intensiv och välspelad fotbollsmatch där Salah kunde kontra in matchens enda mål med kvarten kvar. Gästerna hade det större bollinnehavet, men Liverpool höjde sig på alla sätt och vis, framförallt i det defensiva spelet.

Det var en rejäl kraftmätning och urladdning och nu gäller det för Jurgen Klopps manskap att snabbt kunna ladda om.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

En boost för självförtroendet

West Ham United fick ingen bra start på säsongen, men på sistone har man fått klart bättre ordning på sitt spel. Räknar vi in segrarna mot Anderlecht i Europa League så har man fyra vinster och kryss på de fyra senaste matcherna.

Inför bortamötet mot Southampton i söndags hade man vunnit två raka hemmamatcher i Premier League. Man hade då besegrat Wolverhampton och Fulham. I helgens match blev det dock delad pott då den matchen slutade 1-1 efter att Declan Rice kvitterat för gästerna i den andra halvleken.

Förra säsongen blev det jämnt när West Ham och Liverpool drabbade samman. De sistnämnda vann senast på Anfield med 1-0, men West Ham vann sin hemmamatch med 3-2.

Frågan är nu om Liverpools insats senast kommer att ge dem en boost som gör att säsongen vänder. Eller om man snarare är mentalt urlakade när man nu ska upp på hästen igen.

Liverpool är fortsatt skadedrabbade och poängmässigt efter, men söndagens prestation var ett besked som behövdes för självförtroendet. De kan fortfarande spela fotboll på en väldigt hög nivå och jag finner anledning att tro att man kommer att bäras fram till en seger även i det här mötet. Mitt spel blir Liverpool -1 (asian handicap) till 1.67 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Liverpool -1 (asian)
Odds: 1.67
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 13:00
TV:  20:30, onsdag 19 oktober 2022
Stream: 

Jämför odds: