Speltips Liverpool – Wolverhampton 10/9: FRAMSKJUTEN

Martin Efvergren Publicerat: 9 September 2022

På grund av drottning Elizabeths bortgång är den här matchen framskjuten och nedan speltips är således inte aktuellt.

Liverpool – Wolverhampton

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Liverpool har verkligen inte fått den starten man hade önskat sig och som de flesta hade förväntat sig. Skadeproblematiken har förstås gjort sitt för att försämra förutsättningarna, men känslan är att problemen är större än så.

När man lyckades trycka in ett segermål på tilläggstid i den näst senaste omgången hemma mot Newcastle var många inne på att det kan ha varit vändningen för Liverpool. De två senaste prestationerna visar dock att så inte blev fallet.

I lördags hade man problem mot Everton i Merseysidederbyt. Man dominerade, som väntat, matchbilden till stora delar, men det var något som saknades. I onsdags blev man så rejält överkörda av Napoli på bortaplan i Champions League. Man föll med 4-1 i en match där Liverpool gjorde sin sämsta insats så här långt.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målsnåla Wolves

Vad gäller Wolverhampton Wanderers så är mycket sig likt från förra säsongen då man var Premier Leagues målsnålaste lag. Efter sex spelade ligamatcher har man bara gjort tre mål och målsnittet ligger på 1.17 mål per match.

På dessa matcher har Wolves tagit sex poäng, men trenden måste sägas vara uppåtgående. I lördags kunde man besegra Southampton med 1-0 hemma och man har därmed en seger och två kryss på de tre senaste. Spelmässigt har man kanske förtjänat mer poäng än man tagit, men förmågan i den sista tredjedelen är alltjämt inte den vassaste och Raul Jimenez skadeproblem verkar inte ge med sig.

När det kommer till inbördes möten mellan de här lagen är det klar fördel Liverpool. De har vunnit de sju senaste mötena och senast de möttes på Anfield vann man med 3-1 i den sista omgången av förra säsongen.

Liverpool är nu pressade att vinna, men det är inte så mycket som talar för att det här kommer att bli en enkel uppgift. Den röda maskinen har hackat betänkligt och Wolves är onekligen ett lag som kan försvara sig väl. Mitt spel blir att det kommer göras under 3.5 mål totalt till 1.62 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3.5 mål
Odds: 1.62
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 16:00, lördag 10 september 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: