Speltips Manchester City – Bournemouth 13/8: Försvarsstark nykomling

Martin Efvergren Publicerat: 12 August 2022

De regerande mästarna Manchester City ställs mot nykomlingen Bournemouth i den andra omgången av Premier League. Matchen spelas lördagen den 13 augusti 2022 med avspark kl 16:00 på Etihad Stadium.

Manchester City – Bournemouth

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Manchester City kunde bärga sin åttonde ligatitel efter en dramatisk slutomgång där man vände 0-2 till seger med 3-2 hemma mot Aston Villa. Det mesta talar för att även den här säsongen kommer bli en uppgörelse med Liverpool om ligatiteln.

I Community Shield var det de sistnämnda som gick segrande med 3-1 i de båda giganternas första styrkemätning. I ligapremiären var det emellertid Manchester City som tog kommandot då man besegrade West Ham med 2-0 på bortaplan.

Det blev något av en drömstart med tanke på att en viss Erling Haaland levererade precis det som Man City hoppats på. Han gjorde lagets båda mål och visade att han kan göra det här laget än mer svårstoppat.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bournemouth håller ihop det

AFC Bournemouth är tillbaka i Premier League efter att ha slutat på andra plats i Championship förra säsongen. Scott Parker tog över rodret inför förra säsongen och kunde direkt ta dem upp i fotbollens finrum tillsammans med hans förra klubb Fulham.

Till den här säsongen har inga stora förändringar skett. Man har emellertid förstärkt med bland andra försvararen Senesi från Feyenoord och Middlesbroughs mittfältare Tavernier.

Bournemouth är bottentippade och starten på säsongen blir förstås viktig. Därför var det ett oerhört betydelsefullt besked man gav då man besegrade Aston Villa med 2-0 hemma i premiären. I synnerhet då Man City, Arsenal och Liverpool står på schemat i de tre kommande matcherna.

Manchester City gäller naturligtvis som stora favoriter inför den här matchen. Ett rakt spel på hemmalaget ger endast omkring 1.08 gånger insatsen.

Spelbolagen räknar med utklassning, men så här tidigt på säsongen brukar det inte sällan bli jämnare än förväntat i den här typen av matcher. Parkers manskap är välorganiserade och man släppte in minst mål i Championship förra säsongen samt höll nollan i premiären förra helgen.

Jag finner anledning att tro att Bournemouth kan hålla nere siffrorna här. Mitt spel blir att det kommer göras under 3.5 mål totalt till 1.90 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3.5 mål
Odds: 1.90
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp:
16:00, lördag 13 augusti 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: