20 januari 2018 Manchester City Newcastle Speltips

Speltips Manchester City – Brentford 12/11: Formsvaga gäster

Manchester City tar emot ett formsvagt Brentford i den 15:e omgången av Premier League. Matchen spelas lördagen den 12 november 2022 med avspark kl 13:30 på Etihad Stadium.

En match återstår innan VM-uppehållet och Manchester City går nu för att på nytt sätta press på Arsenal i tabelltoppen. De båda har gjort ett litet ryck från de övriga lagen och Man City är två poäng efter Arsenal inför den här omgången.

I onsdags kunde Pep Guardiola rotera en del i startelvan då man tog emot Chelsea i Ligacupen. Det stoppade dem inte från att ta sin tredje raka seger då man vann välförtjänt med 2-0.

Förra helgen fick man dock problem i hemmamötet mot Fulham. Cancelo fick syna det röda i första halvlek och ställningen var 1-1 fram till slutminuterna då Haaland kunde sätta det avgörande 2-1-målet på straff.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

City knyter ihop säcken

Brentford är inne i en sämre period. Det har bara blivit en seger på de nio senaste matcherna och i veckan föll man hemma mot Gillingham efter straffar i Ligacupen.

I Premier League har man kryssat i sina två senaste matcher. I lördags tappade man en 2-1-ledning till 2-2 borta mot Nottingham efter att hemmalaget gjort mål i slutsekunderna. Dessförinnan spelade man 1-1 hemma mot Wolverhampton. Totalt har Brentford spelat ihop 16 poäng på 14 matcher vilket för tillfället ger en elfte plats i tabellen.

Förra säsongen stod Brentford upp på ett bra sätt i båda mötena mot Manchester City utan att få med sig någon poäng. Senast vann de sistnämnda med 2-0 hemma och mötet i Brentford slutade 1-0 till gästerna.

Det är nu inte mycket som talar för att ett formsvagt Brentford ska kunna störa Man City i den här matchen. Erling Haaland är troligen tillbaka startelvan och jag kan inte se något annat än att Peps manskap, utan större problem, kommer att knyta ihop säcken i den sista matchen den här hösten. Mitt spel blir Man City -2 (asian handicap) till 1.66 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Man City -2 (asian)
Odds: 1.66
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 13:30, lördag 12 november 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: