Speltips Manchester City – Crystal Palace 27/8: Bogey team

Martin Efvergren Publicerat: 26 August 2022

Manchester City tar sig an ett Crystal Palace som man hade stora problem med förra säsongen. Matchen spelas lördagen den 27 augusti 2022 med avspark kl 16:00 på Etihad Stadium.

Manchester City – Crystal Palace

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

De regerande mästarna Manchester City är favoriter att försvara ligatiteln och inledningsvis finns det ingen anledning att revidera det favoritskapet.

I premiären borta mot West Ham satte nyförvärvet Erling Haaland sig i respekt direkt. Han gjorde då lagets båda mål när Man City vann med 2-0 efter en godkänd första ligamatch. Därefter höjde man nivån ytterligare när man körde över nykomlingen Bournemouth med 4-0 hemma.

I lördags stötte man sedan på tuffare motstånd då Newcastle gjorde det väldigt bra på St James’ Park. Gästerna kunde emellertid vända ett 3-1-underläge till 3-3 vilket blev det rättvisande slutresultatet.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Crystal Palace står upp väl

Crystal Palace slutade på tolfte plats i Premier League förra säsongen. En fullt godkänd placering som inte sticker ut i någon riktning. Desto mer anmärkningsvärt var dock lagets insatser mot Manchester City. Man vann med 2-0 på Etihad Stadium i höstas och i våras blev det mållöst på Selhurst Park.

Den här säsongen inledde Crystal Palace med förlust hemma mot Arsenal i premiären. Därefter har det sett klart bättre ut. På nytt visade man att man kan höja sig mot de bästa när man spelade 1-1 borta mot Liverpool och förra helgen kunde man slå Aston Villa med 3-1 hemma. I veckan tog man sedan andra raka segern då man slog Oxford med 2-0 borta i Ligacupen.

Manchester City lyckades alltså inte göra mål på Crystal Palace över två matcher förra säsongen och frågan är nu om de har blivit något av ett bogey team. Hursomhelst är det en intressant faktor inför den här matchen.

Någon underskattning lär det inte vara tal om från Man Citys sida med tanke på detta. Samtidigt lär Crystal Palace komma med en känsla av att uppgiften inte är omöjlig.

Det mesta talar naturligtvis för att Manchester City löser det här, men jag tror att gästerna kan göra det jobbigt även den här gången. Mitt spel blir att det görs under 3.5 mål totalt till 1.75 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3.5 mål
Odds: 1.75
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 16:00, lördag 27 augusti 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: