Speltips Manchester City Bournemouth 15 juli 2020

Speltips Manchester City – Manchester United 6/3: Manchesterderby

Söndagen från Premier League avslutas med ett stämningsfullt Manchesterderby på Etihad Stadium.

Manchester City är storfavoriter då de två bittra rivalerna från Manchester ställs mot varandra framåt söndagskvällen. Man brukar säga att derbymatcher ofta lever sina egna liv, men frågan är om inte avståndet är för stort mellan dessa båda klubbar för att vi på riktigt ska få en spännande match på söndagen.

Pep Guardiolas mannar är fortsatt tunga favoriter till att ta hem titeln, men har inte riktigt stuckit iväg i tabellen som många hade trott vid det här läget. Då Liverpool hade en svacka under december så var det många som hävdade att Premier League redan var avgjort, men City har tappat en del poäng sedan årsskiftet.

Förrförra omgången förlorade de överraskande hemma mot Tottenham med 2-3 och förra helgen så ska de vara oerhört tacksamma över att bollen på Rodris arm i straffområdet inte resulterade i straff för Everton. Avståndet ned till Liverpool är nu sex poäng och där jagande Liverpool har en match mindre spelad. Ett avstånd som hade kunnat vara mindre.

Manchester City har trots allt visat sig sårbara, men lär knappast slappna av i en match som Manchesterderbyt.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Manchester United har inte imponerat offensivt

Rivalerna Manchester United är obesegrade i åtta raka matcher i ligan, men hälften av dessa har varit kryss och spelet har i många fall lämnat mer att önska från The Red Devils. Med Arsenal hack i häl så är de pressade att ta trepoängare för att försvara sin sköra ledning i kampen om fjärdeplatsen.

Förra helgen hölls de till ett mållöst kryss mot Watford hemma på Old Trafford trots ett starkt spelövertag mot bottenlaget. De hade en stark inledande press med flera vassa chanser som inte gav utdelning och de har tyvärr bara sin egen ineffektivitet att skylla för att de inte fick med sig tre poäng för det mötet.

Målskyttet har inte varit fantastiskt för Uniteds del och de kommer nog att få svårt att få hål på ligans starkaste defensiv i form av Manchester City. De hade svårt att komma till vassa lägen mot Atlético Madrid i Champions League också och City är definitivt ett steg upp från det motstånd som de har mött på senare tid.

Trots att City inte verkar vara i toppform så tror jag att de reser sig inför en sådan här match. Oddsen på den raka ettan är inte särskilt lockande, men att City vinner och håller nollan går att hitta för 2.45 hos 888sport och bör kunna sitta med Uniteds trubbiga offensiv.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Manchester City vinner mot noll
Odds: 2.45
Bolag: 888sport
Spelstopp: 17:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: