Speltips Manchester City Bournemouth 15 juli 2020

Speltips Manchester City – Tottenham 19/2: Stormöte

Serieledarna Manchester City tar emot ett formsvagt Tottenham Hotspur i Premier League. Matchen spelas den 19 februari 2022 med avspark kl 18:30 på Etihad Stadium.

Manchester City fortsätter att storma fram och frågan är om det finns något lag som kan stoppa dem både vad gäller Premier League och Champions League. I tisdags svarade man återigen för en imponerande styrkedemonstration då man åkte ner till Lissabon och körde över Sporting med 5-0 i åttondelsfinalen av Champions League.

I och med den segern har Manchester City vunnit tolv och kryssat en av sina tretton senaste matcher om vi räknar in alla tävlingar. Vad gäller Premier League så vann man senast med 4-0 borta mot Norwich och står därmed på 63 poäng efter 25 ligamatcher.

Inför derbyt mot Chelsea i ligan för tre omgångarna sedan var Antonio Conte fortsatt obesegrad i Premier League som Tottenham-manager. Där åkte man på förlust med 2-0 och därefter har man förlorat båda de efterföljande ligamatcherna.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Två olika spelstilar

Tottenham Hotspur såg ut att vara på en stadig klättring uppåt i tabellen under Antonio Contes ledning, men efter trea förluster i Premier League har man definitivt tappat sitt positiva momentum.

Tottenham kommer från två raka hemmamatcher mot Southampton och Wolverhampton där man garanterat hade räknat med fler poäng än inga. Nu väntar så den här seriens tuffaste uppgift när man ställs mot Manchester City på bortaplan.

Det var emellertid Tottenham som gick segrande när de här båda lagen senast möttes. Detta var i premiäromgången av Premier League i augusti då Espirito Santos Spurs lyckades vinna med 1-0 på hemmaplan. Det var dock en matchbild som dominerades ganska stort av bortalaget.

Tottenham har alltså åkt på stryk mot både Wolves och Southampton på hemmaplan. I januari mötte man Chelsea tre gånger och förlorade samtliga gånger utan att göra något mål framåt.

Tottenham är inte på samma nivå som Chelsea och man är definitivt inte på samma nivå som Manchester City. Det tror jag kommer att bli tydligt även i den här matchen. Mitt spel blir därför Manchester City till 1.86 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Man City -1.5 (asian)
Odds: 1.86
Bolag: Betsson
Spelstopp: 18:30, lördag 19 februari 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: