Speltips Manchester United – Arsenal 4/9: Lackmustest

Axel Sjödin Publicerat: 4 September 2022

Söndagens kanske mest intressanta match utspelar sig på Old Trafford mellan Manchester United och Arsenal.

Manchester United - Arsenal

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Arsenal stormar fram i Premier League med fem raka vinster, men sätts nu på prov då de ställs mot ett Manchester United som har lyckats vända en horribel start på säsongen. Det är mycket som står på spel för bägge lagen på söndag och vi kommer att få svar på många frågor genom den här matchen.

Det utskällda Manchester United som föll mot Brighton och blev överkörda av Brentford har snabbt lyckats vända på trenden och har nu överraskande nog tre raka segrar i ligaspelet. Insatsen mot Liverpool var väldigt fint, men segrarna sedan dess har varit sköra. I dagsläget så är de nog väldigt nöjda så länge de får tre poäng bara, men frågan är om spelet kommer att räcka till mot Arsenal.

Anmärkningsvärt nog så har Manchester United i alla fall hållit två raka nollor, något de inte var bortskämda med under fjolårssäsongen. Defensiven har sett mycket bättre ut med mittbacksparet Lisandro Martínez och Raphaël Varane, vilket kommer att sättas på prov under söndagen.

Utöver köpet av Casemiro för dyra pengar så stod United i rampljuset under transferfönstrets sista dag då Antony hämtades in för Ajax för hiskeliga summor pengar. Det kommer att bli spännande att se ifall satsningarna inför säsongen återspeglas i resultaten framöver.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Arsenal har sett klart bättre ut i spelet

Ett av säsongens stora utropstecken är Arsenal som har tagit sin fina form från försäsongen in i ligaspelet. Med fem raka segrar i bagaget så toppar de Premier League inför omgången, men ställs nu inför sitt första riktiga test mot ett annat lag från de s.k. Big Six.

Arsenal har inte haft några direkt framgångar på Old Trafford under senare år och ifall de lyckas vinna nu på söndag så är det verkligen ett kvitto på att det är ett nytt och förstärkt Arsenal vi talar om.

De har en väldigt spännande ung trupp som verkligen har levererat fotboll på en hög nivå hittills, frågan är hur långt de kan gå och ifall bristen på rutin kommer att hämma dem längre fram under säsongen. Manchester United blir i alla fall deras första riktiga test som sagt, vilket kan ge oss en fingervisning inför hur säsongen kommer att gå.

Såsom Arsenal har spelat så behöver hemmalaget växla upp för att få med sig ett resultat. Manchester United står faktiskt som knappa favoriter till seger i denna förhand jämna match, men vi spelar istället på att gästerna går segrande för 2.75 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Arsenal vinner
Odds: 2.00
Bolag: Bethard
Spelstopp: 17:30
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: