1 februari 2020 Manchester United Wolverhampton Speltips

Speltips Manchester United – Newcastle 16/10: Värdemätare

Manchester United och Newcastle drabbar samman i ett spännande möte där vi kan få svar på en del frågor.

Bara en poäng skiljer lagen åt inför omgången, även om Manchester United har spelat en match mindre. Det är i alla fall ligafemman och ligasexan som ställs mot varandra här i en intressant styrkemätare lagen emellan. Resultaten för Manchester Uniteds del har varit väldigt spretiga, men de går trots allt in som rätt klara favoriter inför söndagen.

Erik Ten Hags manskap har redan haft toppar och dalar trots att vi bara är inne i säsongsinledningen. De har i alla fall gjort vad som har krävts för att så gott som garantera avancemang i Europa League, samtidigt som de har haft godkända resultat i ligaspelet.

Försvaret har fortfarande varit lite skakigt emellanåt, inte minst när Raphaël Varane har varit skadad en del. Men de har trots allt skrapat ihop fem trepoängare hittills och är bara en poäng bakom Chelsea på fjärdeplatsen.

Förra omgången så studsade de tillbaka efter en förödmjukande förlust mot Manchester City genom att vinna och vända borta mot Everton. Ett starkt resultat då de inte är lätta att möta på Goodison Park.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Newcastle har varit svårslagna

Det har inte riktigt tagit fart i Newcastle som det gjorde när Eddie Howe kom in tillsammans med en mängd nyförvärv i januari. Under en lång tid därefter så var Newcastle ligans formstarkaste lag och de verkade vara på rätt kurs väldigt tidigt.

Den här säsongen så har det varit lite fler motgångar. Efter att ha vunnit i öppningsmatchen så hade Newcastle sex raka matcher utan vinst, där de förvisso bara förlorade en enda match.

I de två senaste omgångarna så har de i alla fall svarat med två väldigt övertygande segrar mot ett decimerat Fulham (4-1) och mot ett blekt Brentford (5-1). Newcastle är en potentiell utmanare om Europaplatserna i år och kommer de bara igång så får de andra lagen passa sig. Tyvärr för svensk del så är Alexander Isak fortsatt skadad och lär missa matchen på söndag.

Newcastle har i alla fall visat sig svårslagna och verkar ha en tilltagande form, vilket kan ställa till det för Manchester United. I min mening så ligger spelvärdet hos gästerna här och vi kombinerar därmed en dubbelchans X2 med ett spel på över 1,5 mål för 2.30 hos Expekt.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans X2 & över 1,5 mål
Odds: 2.30
Bolag: Expekt
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: