26 december 2019 Manchester United Newcastle United Speltips

Speltips Manchester United – Southampton 12/2: Formstarkt bortalag

Manchester United behöver studsa tillbaka när man tar emot ett formstarkt Southampton i den 24:e omgången av Premier League. Matchen spelas den 12 februari 2022 med avspark kl 13:30 på Old Trafford.

Ralf Rangnick har nu lett Manchester United i drygt två månader och totalt sett har han inte åstadkommit någon större förbättring så här långt. Man har visserligen släppt in färre mål och klättrat något i tabellen, men någon succé kan man så här långt inte kalla det.

Nu kommer man från två sämre insatser. I tisdags blev det bara en poäng borta mot bottenlaget Burnley. Den matchen slutade 1-1 efter att Man United fått två mål bortdömda. Dessförinnan blev det också bara 1-1 hemma mot Middlesbrough i FA-cupen. Det slutade med att Manchester United föll efter straffar där Anthony Elanga blev syndabock.

Southampton svarade, enligt Ralph Hasenhuttl, för en av de bästa insatserna under hans tid som manager i klubben då man besegrade Tottenham med 3-2 i onsdag. Den segern innebär att man bara har förlorat en av sina åtta senaste matcher om vi räknar in de två segrarna i FA-cupen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett Southampton med självförtroende

Southamptons form är god, den saken är ett faktum efter den fina insatsen mot Spurs i veckan. Därmed har man satt käppar i hjulen för två topplag i två raka matcher i Premier League. I senaste ligamatchen spelade man ju 1-1 hemma mot Manchester City. Däremellan slog man även ut Coventry ur FA-cupen efter seger under förlängning.

Southampton har nu tagit 28 poäng efter 23 spelade matcher och har klättrat upp på en tionde plats i den haltande tabellen.

Manchester United och Southampton möttes senast i den andra omgången av Premier League. Den matchen på St. Mary’s slutade 1-1. Southampton har därmed inte besegrat Man United på de 12 senaste försöken. Hälften av dessa matcher har emellertid slutat oavgjort.

På så vis är det fördel Manchester United, men Southampton trend och deras senaste insats talar till deras fördel. Man United gäller ändå som ganska klara favoriter hos spelbolagen. En rak etta ges till ett odds omkring 1.60.

Manchester United har inte fått det att lossna offensivt sett sedan Rangnick tog över. Vi kan dock konstatera att båda lagen har gjort mål i 4 av deras 5 senaste matcher. Southampton har däremot fått ordentlig fart på sitt anfallsspel den senaste tiden. Båda lagen har gjort mål i deras 9 senaste matcher och det har gjorts över 2.5 mål i 7 av dessa.

Southampton kommer till den här matchen med gott självförtroende och kan mycket väl ställa till det även för Man United. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.74 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.74
Bolag: Expekt
Spelstopp: 13:30, lördag 12 februari 2022
TV:  [viasatultra]
Stream: 

Jämför odds: