23 december 2017 Leicester Manchester United Speltips

Speltips Manchester United – Tottenham 19/10: Toppmöte

Viktiga poäng står på spel när Manchester United och Tottenham Hotspur drabbar samman i den elfte omgången av Premier League. Matchen spelas onsdagen den 19 oktober 2022 med avspark kl 21:15 på Old Trafford.

Förväntningarna på Manchester United är av naturliga skäl väldigt höga och det är svårt att ge deras säsongsinledning betyget godkänt. Inför det här mötet är man sju poäng efter Tottenham med en match mindre spelad. En förlust här vore med andra ödesdiger.

Sedan storförlusten i derbyt mot Manchester City har man Man United hämtat sig på ett okej sätt. Man har slagit Omonia Nicosia i Europa League två gånger om och däremellan vann man med 2-1 borta mot Everton.

I söndagens hemmamöte mot Newcastle blev det dock ett nytt poängtapp. Gästerna stod upp på ett bra sätt och det oavgjorda resultatet var, sett till helheten, fullt rättvist.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

En taktisk duell

Tottenham Hotspur åkte också de på en snyting i sitt derby mot Arsenal, men det har till synes inte fått Antonio Conte att tvivla på sina metoder. Spurs har fortsatt på inslagen väg och kommer nu till det här mötet med tre raka segrar.

I Premier League har man stått för två solida insatser, men utan att imponera, vilket är en beskrivning som passar in på nästan alla Tottenhams matcher den här säsongen. Man tog en taktisk 1-0-seger borta mot Brighton i den näst senaste omgången och i lördags kunde man besegra Everton med 2-0.

I helgen tvingades man föra spelet mot ett lågt stående Everton och det spelet är inte Tottenhams styrka. När man nu ställs mot Man United på bortaplan bör det emellertid kunna bli en matchbild som passar dem lite bättre.

Men ser vi till inbördes möten är det fördel Manchester United. De har vunnit de tre senaste mötena där den senaste matchen i våras på Old Trafford slutade 3-2 till hemmalaget.

Förutsättningarna är nu jämna men det är Man United som gäller som knappa favoriter hos spelbolagen.

Hos Spurs kommer sannolikt varken Richarlison eller Kulusevski till spel, vilket troligen kan innebära att Conte formerar ett 5-3-2 med Son och Kane som anfallsduo. Hursomhelst lär Tottenham försvara sig lågt och satsa på omställningar.

Att Spurs främsta anfallsvapen är kontringar är förstås Erik ten Hag väl medveten om och lär prioritera att ha bra täckning bakåt. Sammantaget tror jag att detta kan borga för en mer tillknäppt tillställning. Mitt spel blir att det kommer göras under 3 mål (asian handicap) till 1.70 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian)
Odds: 1.70
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:15, onsdag 19 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: