Manchester United

Speltips Manchester United – West Ham 30/10: Fördel hemmalaget

Söndagen bjuder på ett intressant möte mellan Manchester United och ett West Ham som har börjat klättra i tabellen.

Båda lagen har haft sin beskärda del av motgångar under säsongen, men verkar ha stabiliserat läget något. Nu väntar en värdemätare där båda lagen har en del att bevisa och där viktiga poäng står på spel i jakten på Europaplatserna.

Manchester United har spelat en hel del tuffa matcher mot storlag på senaste och har skött sig relativt bra. Spelmässigt så har det sett bra ut och de verkar ha tagit nya kliv under Erik ten Hags ledning. Matchen mot Tottenham i synnerhet var förmodligen deras bästa insats hittills i höst, där de var obevekliga i sitt intensiva anfallsspel.

Även mot Chelsea senast så stod de för en bra insats på Stamford Bridge och var det laget som skapade klart flest vassa chanser i den första halvleken. Chelsea skulle dock, genom Jorginho, ta ledningen sent på straff – men Manchester United visade prov på mental styrka och lyckades få med sig en sen kvittering och en välförtjänt poäng.

Hemma på Old Trafford så har de varit starka och kliver också i väntad ordning in som favoriter nu på söndag.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

West Ham har inte riktigt kommit upp i nivå ännu

Londonklubbens bekymmer efter väldigt tafatt säsongsinledning är långt ifrån över, men de har så sakteligen börjat klättra och har börjat närma sig Europaplatserna på den övre tabellhalvan.

De har lyckats plocka upp några ganska bekväma trepoängare i ligaspelet samtidigt som de parallellt med ligaspelet nu har garanterat en förstaplats i sin Conference League-grupp efter fem raka segrar. Det har nog varit bra för självförtroendet, men de har ännu inte riktigt visat att de kan komma upp i nivå för att utmana toppklubbarna på riktigt.

De föll med 0-1 mot Liverpool i mitten av förra veckan och lyckades inte skapa särskilt mycket utöver den straff som de brände. Manchester United har sett bra ut på senaste och det kommer inte att bli en lättare uppgift att få med sig poäng hem från Old Trafford.

Vi spelar därmed kort och gott på en hemmaseger här för 1.76 hos Lucky Sports i tron om att Manchester Uniteds fina spel håller i sig även på söndag.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Manchester United vinner
Odds: 1.76
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 17:15
TV: 
Stream: 

Jämför odds: