Speltips Newcastle Manchester City 28 juni 2020

Speltips Newcastle – Aston Villa 29/10: Formstarkt hemmalag

Ett formstarkt Newcastle United tar emot Aston Villa i den 13:e omgången av Premier League. Matchen spelas lördagen den 29 oktober 2022 med avspark kl 16:00 på St. James’ Park.

Newcastle United har varit svårslagna hela säsongen och nu har man också börjat rada upp segrar. Man har tagit 13 poäng på de fem senaste matcherna och har därmed på allvar blandat sig i toppstriden i Premier League.

Söndagens insats borta mot Tottenham var ytterligare ett steg i rätt riktning. Newcastle var visserligen något illa ute under den första halvtimmen då Spurs fick lite för många öppna omställningslägen. Men efter att ha blivit bjudna på ett mål kunde man ta greppet om matchen och vinna, på det hela rättvist, med 2-1.

Därmed har Newcastle tagit 21 poäng på de 12 första ligamatcherna, vilket för tillfället ger en fjärde plats i tabellen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Emery-effekt?

Aston Villa har en motig säsongsinledning bakom sig. Steven Gerrard lyckades inte sätta någon tydlig prägel eller identitet på laget och efter 3-0-förlusten mot Fulham fick han sparken.

För Gerrards del var det nog inte så upplyftande att Aston Villa direkt efter hans avgång spelade sin bästa fotbollen för säsongen. Man rivstartade förra helgens hemmamöte mot Brentford och efter mindre än kvarten spelad hade man gått ifrån till 3-0. Slutresultatet blev sedan 4-0.

I veckan blev det sedan klart att Unai Emery tar över som manager för Birmingham-laget. Han ska nu, med kort varsel, försöka sätta sin prägel på Aston Villa och man inleder med en väldigt svår bortamatch.

Eddie Howe har gjort ett imponerande arbete med detta Newcastle och de känns för tillfället oerhört gedigna och utan direkta svagheter. Man har släppt in minst antal mål i hela Premier League och på sistone har de hittat rätt även i det offensiva spelet.

Emery kan säkert få Aston Villa att lyfta på sikt, men jag tror att man kommer åka tomhänta hem från St. James’ Park. Mitt spel bli en rak etta, att Newcastle vinner till 1.86 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Newcastle vinner
Odds: 1.86
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 16:00, lördag 29 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: