Speltips Newcastle Manchester City 28 juni 2020

Speltips Newcastle – Brentford 8/10: Fördel hemmalaget

Newcastle United gästas av Brentford FC i den nionde omgången av Premier League. Matchen spelas lördagen den 8 oktober 2022 med avspark kl 16:00 på St. James’ Park.

Efter sex raka ligamatcher utan vinst kunde Newcastle ta en odiskutabel seger borta mot Fulham förra helgen. Hemmalaget drog på sig en utvisning redan i den åttonde minuten och därefter kunde Eddie Howes manskap dominera och vinna med 4-1.

Det har bara blivit två segrar för Newcastle i Premier League så här långt, men man är också ett mål på tilläggstid borta mot Liverpool ifrån att vara obesegrade. Fem av deras åtta matcher har dock slutat oavgjort och totalt har man tagit elva poäng.

Inför bortamötet mot Fulham hade man kryssat i två raka hemmamatcher mot Crystal Palace och Bournemouth. Två matcher som man hade hoppats få ut mer av och nu väntar en ny hemmamatch där man bär favoritskapet.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Newcastle är på uppgång

Brentford FC har fått en fullt godkänd start på säsongen och man är bara en poäng efter Newcastle inför det här mötet. Man kommer dock från två sämre insatser där man gått mållösa.

I lördags gick man en mindre välspelad batalj mot Bournemouth på bortaplan som slutade mållös. Dessförinnan hade man förlorat med 3-0 hemma mot Arsenal i en match där man inte hade mycket att säga till om.

Brentford har annars sett vassa framåt, åtminstone i perioder. Inte minst då man krossade Manchester United med 4-0 eller i 5-2-segern mot Leeds.

Den här matchen kunde ha blivit en intressant svenskduell men både Alexander Isak och Pontus Jansson ser ut att saknas på grund av skador. Hos hemmalaget är viktige Allan Saint-Maximin aktuell för comeback och senast var Callum Wilson tillbaka (som målskytt) efter skadefrånvaro.

Newcastle fick hjälp av en tidig Fulham-utvisning senast, men jag tror ändå att det var en förlösande insats då man inte riktigt fått det att stämma i den sista tredjedelen tidigare. Totalt sett har man hållit en väldigt hög lägstanivå och jag tror att man har goda chanser till tre poäng här.

Brentford har, utifrån sina resurser, gjort det bra så här långt, men min känsla är att de tappat lite momentum i de två senaste matcherna. Samtidigt finner jag anledning att tro att Newcastle är på väg uppåt och mitt spel blir därför en rak etta, att Newcastle vinner till 1.85 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Newcastle vinner
Odds: 1.85
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 16:00, lördag 8 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: