Speltips Newcastle – Crystal Palace 3/9: Fördel hemmalaget

Martin Efvergren Publicerat: 3 September 2022

Alexander Isaks Newcastle United tar emot Crystal Palace i den sjätte omgången av Premier League. Matchen spelas lördagen den 3 september 2022 med avspark kl 16:00 St. James’ Park.

Newcastle – Crystal Palace

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Newcastle United har visserligen bara vunnit en av sina fem inledande matcher i Premier League, men känslan är ändå att man har tagit ytterligare steg i rätt riktning.

Framförallt visade man sådana tendenser i hemmamötet mot Manchester City. Där pressade man de regerande mästarna rejält, men fick nöja sig med ett kryss. Därefter har man dragits med skadeavbräck på ett par av sina viktigaste spelare. Bruno Guimaraes och Wilson har saknats i de två senaste matcherna och i veckan kom inte Saint-Maximin till spel i bortamötet mot Liverpool.

Kom till spel gjorde emellertid en viss Alexander Isak och han gjorde det med besked. Det blev en drömdebut som såg ut att bära till poäng, men Liverpool fick sista ordet då de avgjorde matchen i den 98:e minuten.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hemmafaktorn avgörande

Crystal Palace har fått en helt okej start på säsongen i Premier League. Man har visserligen bara tagit fem poäng på fem matcher, men har då ställts mot tre förväntade topplag i Arsenal, Liverpool och Crystal Palace.

Därtill borde man nog ha fått med sig tre poäng från tisdagens hemmamöte mot Brentford. För det var en match som, till stora delar, dominerades av hemmalaget, men där man blev för passiva när man skulle försvara sin 1-0-ledning i slutskedet. Resultatet blev att gästerna kunde sätta ett kvitteringsmål i den 88:e minuten.

När Newcastle och Crystal Palace möttes förra säsongen blev det två jämna och täta bataljer. De förstnämnda gick segrande med 1-0 i våras medan höstens möte på Selhurst Park slutade 1-1.

Även den här matchen lär bli en jämn batalj, men som jag ser det bör Newcastle ha goda chanser till tre poäng med hemmastödet i ryggen. Det finns hopp om att Bruno Guimaraes kan vara tillgänglig för spel och Isak bör vara fit for fight då han bara spelade en dryg timme i onsdags.

Crystal Palace ska definitivt inte underskattas, men jag tror att hemmaplansfördelen fäller avgörande här. Mitt spel blir en rak etta, att Newcastle vinner till 2.12 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Newcastle vinner
Odds: 2.12
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 16:00, lördag 3 september 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: