Speltips Newcastle Manchester City 28 juni 2020

Speltips Newcastle – Leicester 17/4: Öppet möte

Newcastle tar emot Leicester på St James’ Park under påskdagen i en match där båda lagen sitter ganska bekvämt kring mitten av tabellen.

När säsongen nu börjar gå mot sitt slut så har inget av dessa lag särskilt mycket att spela för i ligaspelet. Newcastle har nu tio poäng ned till Burnley under strecket och sitter bekvämt på femtonde plats, inväntandes nästa säsong och ännu ett transferfönster. Leicester har i sin tur varit en besvikelse i ligan, men lägger tydligt fokus på Conference League under säsongens sista tid.

Newcastle inledde året med en väldigt fin form, förstärkta av januarifönstret. De gick obesegrade i åtta raka matcher varav de vann sex av dessa. Att 20 av deras totalt 34 poäng under säsongen är ett resultat av just den perioden säger en hel del om hur Newcastles säsong har sett ut.

Sedan dess har formen dock avtagit något och hade tre raka förluster innan de återigen vann hemma mot Wolverhampton förra fredagen. Förbättringen i Newcastle under Eddie Howe går dock inte att ta miste på och många lär ha högre förhoppningar inför nästa säsong.

Inför mötet mot Leicester så får de klara sig utan Ryan Fraser som drog på sig en skada senast mot Wolves. Joseph Willock närmar sig en comeback men lär nog fortsatt vara borta till helgens drabbning.

100 KRONOR FREEBET – HOS MR GREEN! Mr Green är ett av marknadens hetaste spelbolag nu – med odds på alla möjliga marknader. Ett perfekt läge att prova och få 100 kronor freebet som ny kund? Läs mer eller registrera dig här!

  hämta freebet – 100 kronor hos mr green!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Det går åt rätt håll för Leicester

Leicester har legat väldigt stabilt kring mitten av tabellen under en lång tid nu, men förra helgens vinst mot ett formstarkt Crystal Palace gjorde så att de klev upp på nionde plats. Det har absolut funnits tecken på förbättring hos Leicester under vårkanten, även om de fortsatt är en skugga av det lag vi fick se förra säsongen.

Deras förutsättningar i ligan har gjort att de istället har vänt blicken mot Conference League, som de vilar spelare inför i ligamatcher. De spelade senast i torsdags borta mot PSV nere i Eindhoven där de vände ett underläge och vann med 2-1, vilket gör att de nu har bokat sin plats i semifinalen där de kommer att möta Roma.

Det är dock ett par veckor kvar till öppningsmötet mot den italienska storklubben, så mot Newcastle lär de inte vila några spelare. Med sju poäng av nio möjliga i de tre senaste ligamatcherna så ser Leicester farligare ut än på flera månader i Premier League.

Men ett tufft spelschema för Leicesters del lär säkert sätta sin prägel på matchen. Deras bortaform har dessutom inte varit den bästa då matchen mot Burnley tidigt i mars är deras enda bortavinst i ligan sedan oktober. Det brukar i alla fall bli mål åt båda hållen när Leicester spelar och därmed spelar vi även på att båda lagen gör mål för 1.77 gånger pengarna hos Mr Green.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.77
Bolag: MrGreen
Spelstopp: 15:15
TV: 
Stream: 

Jämför odds: