Speltips Newcastle Manchester City 28 juni 2020

Speltips Newcastle – Nottingham Forest 6/8: Fördel hemmalaget

Newcastle inleder sin säsong med ett möte mot nykomlingen Nottingham Forest hemma på St James under lördagen.

Förutsättningarna är helt annorlunda i år för Newcastle, som inleder säsongen med Eddie Howe och siktar tillbaka ut mot Europa. Nottingham Forest satsar i sin tur såklart på att hålla sig kvar, men verkar ha investerat tillräckligt för att det ska vara en realistisk förhoppning.

Ännu är inte transferfönstret stängt, men Newcastle har ändå tagit det någorlunda lugnt under sommaren jämfört med vad de gjorde under januarifönstret senast. Mittbacken Sven Botman har i alla fall hämtats in från Lille, tillsammans med vänsterbacken Matt Targett från Aston Villa och målvakten Nick Pope från Burnley.

De har alltså satsat på att förstärka defensiven under sommaren och så som de såg ut under våren så kan det mycket väl räcka för att de ska kunna vara med och slåss om Europaplatserna. Sedan Eddie Howes inträde så har Newcastle sett farliga ut och ingen trodde nog att förvandlingen skulle ske så snabbt efter uppköpet från den saudiarabiska investeringsfonden PIF.

De är klara favoriter till att plocka upp tre poäng mot nykomlingen Nottingham Forest nu på lördag och därmed få en fin start på säsongen.

INGA OMSÄTTNINGSKRAV – 100 KRONOR BONUS! Lucky Sports storsatsar i Sverige och ger alla nya kunder 100 kronor i bonus – helt utan omsättningskrav. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta omsättningsfri bonus – 100 kronor hos lucky sports!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nottingham Forest har satsat rejält under sommaren

Nykomlingen Forest har inte legat på latsidan under sommaren och har investerat betydligt mer än vad både Fulham och Bournemouth har gjort. Det ska bli väldigt intressant att se vad tränaren Steve Cooper kan göra med detta spelarmaterial i denna klassiska Premier League-klubb som har varit borta från högstaligan alltför länge.

Anfallaren Taiwo Awoniyi, som har hämtats in från tyska Union Berlin, är förmodligen deras mest spännande värvning. Men de har också förstärkt med Neco Williams, Orel Mangala Moussa Niakhaté och flera andra, vilket har breddat deras trupp ganska rejält och med flera som går rätt in i startelvan.

Att döma av hur försäsongen har sett ut så behöver Cooper förmodligen lite mer tid för att få alla pusselbitar att falla på plats, och ett Newcastle på bortaplan i öppningsomgången kan nog vara numret för stort för Forest att hantera.

Newcastle har som sagt inte gjort särskilt stora förändringar från i våras då de var en av Premier Leagues starkaste klubbar poängmässigt. De lär kunna prestera bra direkt utan någon längre invänjningsperiod. Därmed så spelar vi också på att Newcastle vinner kombinerat med att det blir över 1,5 mål för 2.05 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – Hämta 100 kronor bonus omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Newcastle & över 1,5 mål
Odds: 2.05
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 16:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: