Speltips Newcastle Manchester City 28 juni 2020

Speltips Newcastle – Watford 15/1: Bottenmöte

Viktiga poäng står på spel då bottenlagen Newcastle och Watford ställs mot varandra i Premier League. Matchen spelas lördagen den 15 januari 2022 med avspark kl 16:00 på St. James’ Park.

Eddie Howes tillträde som manager för Newcastle har ännu inte givit någon märkbart positiv effekt. Nu måste man se till att värva rätt i det här transferfönstret för annars talar det mesta för att man är på väg ut ur Premier League.

Newcastle avslutade visserligen 2021 med en insats som gav visst hopp om framtiden. Man lyckades då spela 1-1 hemma mot Manchester United. Det var lagets första poäng efter tre raka förluster dessförinnan.

Förra helgen spelade man så sin första match det här året då man ställdes mot League One-laget Cambridge på hemmaplan i FA-cupen. Det slutade i platt fall och en 1-0-förlust som inte gav något positivt att ta med sig.

Nu väntar så ett bottenmöte mot Watford som kan bli något av ett vägskäl för båda lagen. Watford föll med 4-1 borta mot Leicester i FA-cupen förra helgen och kommer därmed med sju raka förluster i bagaget.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett framåtlutat Newcastle

Läget är prekärt för båda de här lagen och ingen av dem har, trots tränarbyten, visat några direkta tecken på att man är på väg uppåt. I Watfords fall har det på många sätt blivit sämre sedan Claudio Ranieri tog över rodret. Framförallt gäller det om man ser till lagets försvarsspel.

I tabellen är emellertid Watford två poäng före Newcastle och ligger precis ovanför strecket. Därtill har Newcastle spelat en match mer än Watford.

När lagen möttes i höstas var det också jämnt och matchen slutade 1-1. Inför den här matchen är det dock Newcastle som gäller som favoriter hos spelbolagen. Ett spel på hemmalaget ger drygt dubbla insatsen tillbaka.

Framförallt beror det på hemmaplansfaktorn, men bedömning är nog även att Watford har en något sämre truppstatus. Troost-Ekong, Masina och Louza saknas alla på grund av de afrikanska mästerskapen. Därtill finns, bland andra, även Sarr, Etebo och Nkoulou på skadelistan. Hos Newcastle är Manquillo avstängd och därtill är, bland andra, Hayden, Wilson och Fernandez skadade.

Frågan är nu vad vi kan förvänta oss för matchbild här. Jag tror på ett Newcastle som definitivt kommer vara framåtlutade och helt inriktade på att tre poäng. Därtill kan eventuellt värvningarna av Wood och Trippier ge en boost.

Det har också varit väldigt målrikt om vi ser till Watfords senaste matcher. Det har gjorts över 2.5 mål i 7 av deras 8 senaste matcher.

Trots pressade förutsättningar tror jag på en relativt öppen matchbild här. Mitt spel blir därför att det kommer göras över 2.5 mål till 1.84 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.84
Bolag: Betsson
Spelstopp: 16:00, lördag 15 januari 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: