Speltips Newcastle Manchester City 28 juni 2020

Speltips Newcastle – Wolverhampton 8/4: Jämna förutsättningar

Fredagskvällen bjuder på en match från Premier League där Newcastle United tar emot Wolverhampton Wanderers. Matchen spelas fredagen den 8 april 2022 med avspark kl 21:00 på St. James’ Park.

Newcastle United såg ut att ha lämnat bottenträsket för gott, men har nu tre raka förluster bakom sig. Det gör att man alltjämt behöver fortsätta kämpa för att undvika nedflyttning från Premier League.

I söndags åkte man på en rejäl överkörning borta mot Tottenham. Resultatet blev till slut 5-1 och därmed har deras fina trend definitivt vänt. I matchen dessförinnan föll man med 1-0 borta mot Everton och för två omgångar sedan blev resultatet detsamma mot Chelsea.

Man kommer nu från tre raka bortamatcher där man kammat noll och nu väntar istället tre raka hemmamatcher. På St. James’ Park har man vunnit sina tre senaste matcher vilket gör att man nu har ett bra läge att studsa tillbaka.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Wolves har börjat göra mål

Wolverhampton Wanderers är på jakt efter en Europaplats och formen är relativt god. De har vunnit tre av sina fyra senaste matcher i Premier League och ligger på en åttonde plats i tabellen med två poäng upp till West Ham på den åtråvärda sjätteplatsen.

I lördags tog Wolves en viktig trepoängare hemma mot Aston Villa då man vann med 2-1. Dessförinnan föll man med 3-2 hemma mot Leeds efter att bortalaget ett 2-0-underläge. Detta sedan Raul Jimenez utvisats, vilket gör att han är avstängd även i den här matchen.

Newcastle och Wolverhampton möttes senast i oktober och det var då de sistnämnda som gick segrande med 2-1 hemma på Molineaux. Därmed bröts en svit på fyra raka möten som slutat 1-1 mellan de här lagen.

Det brukar med andra ord vara jämnt när Newcastle och Wolves möts och det mesta talar för att det kommer bli det igen. Newcastle gäller emellertid som knappa favoriter då ett spel på hemmalaget ger omkring 2.28 gånger insatsen.

Newcastle har den sämre trenden men de har spelat fyra raka bortamatcher. På hemmaplan har man vunnit de tre senaste och det är framförallt den faktorn som talar till deras fördel.

Mycket talar för att det kan bli en tät tillställning och spelbolagen lutar tydligt åt att det kommer att bli målsnålt. Samtidigt kan vi konstatera att båda lagen gjort mål i de fem senaste inbördes mötena och att målsnåla Wolverhampton gjort nio mål på de fyra senaste matcherna.

Newcastle lär komma ut framåtlutade på hemmaplan och Wolves behöver vinna om de ska haka på i striden om Europaplatser. Sammantaget gör detta att jag finner ett bra spelvärde i att båda lagen kommer göra mål. Det spelas till 2.03 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 2.03
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, fredag 8 april 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: