9 september 2018 Liechtenstein Gibraltar Speltips

Speltips Nottingham – Aston Villa 10/10: Pressat hemmalag

Tabelljumbon Nottingham Forest tar emot Aston Villa i den nionde omgången av Premier League. Matchen spelas måndagen den 10 oktober 2022 med avspark kl 21:00 på The City Ground.

Nykomlingen Nottingham Forest fick en fin start på säsongen i Premier League med seger i premiären mot West Ham följt av ett kryss borta mot Everton. Därefter har det pekat rakt nedåt, några fler poäng har det inte blivit och man kommer nu till det här mötet med fem raka förluster bakom sig.

Nottinghams strategi att värva ihop en helt ny trupp för att klara sig kvar i Premier League ser än så länge inte ut att vara speciellt lyckad. Utvecklingen går inte åt rätt håll, det blev särskilt tydligt när man föll med hela 4-0 i bottenmötet mot Leicester i måndags.

Dessförinnan hade man åtminstone varit nära poäng i två raka 3-2-förluster på hemmaplan mot de övriga nykomlingarna Bournemouth och Fulham.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Framåtlutade lag

Aston Villa har inte direkt imponerat under säsongsinledningen, men trenden ser i alla fall klart bättre ut än Nottinghams. Efter åtta omgångar har man tagit åtta poäng och fem av dessa har man tagit i de tre senaste matcherna.

Främsta meriten så här långt var 1-1-matchen hemma mot Manchester City i sjätte omgången. Den framgången kunde sedan man surfa vidare på när man slog Southampton med 1-0 i den efterföljande matchen.

Insatsen förra helgen var dock en besvikelse då man fick spela en man mer hela den andra halvleken efter att hemmalaget Leeds åkt på en utvisning. Trots stort spelövertag lyckades man inte förvalta det numerära överläget och matchen förblev mållös.

Steve Cooper och hans Nottingham Forest är nu pressade att börja ta poäng om inte säsongen rinna dem ur händerna redan nu. De kommer nu från en svag bortainsats, men hemma på The City Ground lär man fortsatt ha en högljudd hemmapubliks stöttning. På hemmaplan har de varit framåtlutade och intensiva, men det stora problemet har varit att man släppt för många enkla mål.

Aston Villa gäller nu som favoriter inför det här mötet och utifrån deras perspektiv är det här en match som ska vinnas. Forest har det tufft, men någon given seger bortalaget är det, på förhand, inte. Jag tror på en intensiv och jämn kamp där båda lagen kommer vara framåtlutade. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.83 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.83
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, måndag 10 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: