Speltips Nottingham – Bournemouth 3/9: Nykomlingsmöte

Martin Efvergren Publicerat: 3 September 2022

Viktiga poäng står på spel när nykomlingarna Nottingham Forest och Bournemouth gör upp i den sjätte omgången av Premier League. Matchen spelas den 3 september 2022 med avspark kl 16:00 på The City Ground.

Nottingham – Bournemouth

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nottingham Forest visade i de tre första matcherna att man är i Premier League för att konkurrera. Man tog då fyra poäng efter att ha ställts mot Newcastle, West Ham och Everton.

I de två senaste matcherna har man dock ställts på svårare prov och man står kvar på sina fyra poäng. Förra helgen gjorde man ett gott försök då man gästades av Tottenham, men kvaliteten räckte inte till för att göra mål samtidigt som gästerna var giftiga i sitt omställningsspel.

I onsdags fick man sedan en rejäl lektion då man blev överkörda av Manchester City på bortaplan. Forest lyckades inte hålla ihop det när man föll med hela 6-0.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett solidare Bournemouth

AFC Bournemouth tog åtta poäng fler än Nottingham Forest i Championship förra säsongen. Sedan avancemanget till Premier League har man sedan valt en annan strategi i fråga om det ekonomiska. När de sistnämnda har valt att värva stort har Bournemouths ledning valt att inte öppna plånboken.

Efter 9-0-förlusten borta mot Liverpool valde man dock att kosta på sig att bryta samarbetet med manager Scott Parker. Anledningen till det ska delvis ha berott på meningsskiljaktigheter vad gäller värvningsstrategin.

Hursomhelst är det nu Gary O’Neil som leder laget tills vidare och han lyckades få ihop bitarna tillräckligt väl för att man skulle kunna knipa en poäng i onsdagens hemmamöte mot Wolverhampton. Det var som, brukligt är, back to basics och 4-4-2 som gällde och det gav en hållen nolla som förstås betyder mycket efter totalt 0-16 på de tre senaste.

Bournemouth har fått en värre start än Nottingham, men likväl står de på samma poäng. Därtill kan vi konstatera att det var Bournemouth som vann båda mötena i Championship förra säsongen.

Av allt att döma är det här två lag som kommer att få strida för sin överlevnad i Premier League. Viktiga poäng står på spel och jag räknar med att det kommer bjudas på mer kamp än skönspel här. Framförallt lär inte gästerna ta några onödiga risker utan det lär bli fortsatt fokus på riskminimering. Detta tror jag borgar för en mer målsnål tillställning och mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål till 1.76 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.76
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 16:00, lördag 3 september 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: