kampanj vm 2018

Speltips Nottingham – Brentford 5/11: Tät batalj

Jumbon Nottingham Forest tar emot Brentford FC i den 14:e omgången av Premier League. Matchen spelas lördagen den 5 november 2022 med avspark kl 16:00 på The City Ground.

Nottingham Forest lyckades ta säsongens andra trepoängare då man gästades av Liverpool i sin senaste hemmamatch. Nykomlingen stod för en taktiskt disciplinerad och väl genomförd match, vilket gav en mycket välbehövligt 1-0-seger.

Förra helgen togs emellertid Steve Coopers manskap ned på jorden igen. Detta då man blev överkörda med 5-0 av Arsenal på Emirates. I den första halvleken höll Forest ihop det på ett bra sätt, men i den andra rann det iväg då hemmalaget kunde göra fyra av målen.

Därmed ligger Nottingham Forest alltjämt sist i tabellen med sina 9 poäng efter 13 ligamatcher.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målsnålt på sistone

Brentford har haft en del höga toppar och en del djupa dalar, men helhetsbilden är ändå klart godkänd så här långt. Man har tagit 15 poäng på 13 matcher och placerar sig i mittenskiktet av tabellen.

En av de nyss nämnda dalar stod man för i den första kvarten av bortamötet mot Aston Villa i den näst senaste omgången. Då var man inte alls med från start och hamnade i underläge med 3-0 efter 14 minuter. I förra helgens hemmamöte mot Wolverhampton var Brentford bättre påkopplade, men det räckte inte till seger då matchen, fullt rättvist, slutade 1-1.

Ser vi till oddsen är utgången oviss inför det här mötet. Brentford gäller då som knappa favoriter till ett odds omkring 2.55.

Bortsett från 5-0-förlusten senast är det tydligt att Nottingham Forest har blivit ett kompaktare och mer svårslaget lag på sistone. Hemma på The City Ground har de också ett starkt stöd och det är här och mot lag som Brentford som Forest ska ta sina poäng.

Viktiga poäng står på spel, främst för hemmalaget, och jag tror på en matchbild präglad av kamp snarare än skönspel.

Forest har bara gjort ett mål på sina fyra sina senaste matcher och det har gjorts under 2.5 mål i fyra av de fem senaste. Samtidigt har Brentford bara gjort ett mål på sina tre senaste matcher. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.83 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.83
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 16:00, lördag 5 november 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: