Speltips Nottingham Forest – West Ham 14/8: Favoriten håller

Axel Sjödin Publicerat: 14 August 2022

Först ut från söndagens Premier League är matchen mellan nykomlingen Nottingham Forest och West Ham.

Nottingham Forest - West Ham

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det blev en förlust i öppningsmatchen för båda klubbarna som nu ska försöka ta sina första poäng för säsongen. Med de satsningar som har gjorts under sommaren för båda klubbarnas del så gäller det att börja plocka poäng tidigt för att hålla hoppet om en bra säsong vid liv.

Jämfört med de andra nykomlingarna så är Nottingham Forest den klubb som har satsat överlägset mest på nyförvärv under sommaren. Det har värvats klokt på flera positioner och de har åtminstone på papperet ett lag som ska vara starkt nog att hålla sig kvar.

Men ambitioner översätts inte alltid till framgång och det återstår att se ifall Nottingham Forests storsatsning betalar av sig. Tränare Steve Cooper behöver försöka få ett helt nytt lag samspelta och i och med det så kan de mycket väl ha förlorat en del av det momentum som tog dem upp i högstaligan efter en fantastisk vårsäsong i Championship.

Det såg i alla fall inte särskilt övertygande ut i öppningsmatchen mot Newcastle där de förlorade med 0-2 och inte hade särskilt mycket att säga till om på St James’ Park. Nu väntar ytterligare en tuff motståndare i deras första hemmamatch för säsongen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

West Ham borde kunna klara av Forest

Även West Ham har som sagt satsat inför säsongen då de har hämtat in Gianluca Scamacca från Sassuolo, Nayef Aguerd från Rennes och Maxwel Cornet från Burnley bland annat. Målskyttet var under långa perioder ett problem under fjolåret, vilket Scamacca är tänkt att lösa ifall Michail Antonio inte kan leverera upp till förväntningar.

West Ham inledde säsongen mot tuffast möjliga motstånd i form av ett Manchester City med Erling Haaland på topp. Gästerna var de som dominerade spelet och de instick mot Haaland som resulterade i de två målen är svårt att göra någonting åt. Vi har inte riktigt fått någon närmare uppfattning om hur starkt detta West Ham är, men under försäsongen så har de inte riktigt sett lika vassa ut som man kanske hade kunnat vänta sig.

Långtidsskadade Angelo Ogbonna är dock nära en återkomst, vilket kan vara en viktig pusselbit för laget framöver. De har fortsatt en hög högstanivå, där bredden har varit ett problem och sommarens värvningar har inte riktigt löst det problemet, vilket gör att det kan bli svårt att kombinera liga- med Europaspel framöver.

Men bredden är inget problem i den andra omgången och mot ett till synes tafatt Forest som ännu har en del att jobba på så borde de kunna säkra säsongens första trepoängare. Vi spelar därmed på att West Ham vinner för 1.95 hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: West Ham vinner
Odds: 1.95
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: