18 februari 2020 Atlético Madrid Liverpool Speltips

Speltips Nottingham – Liverpool 22/10: Förbättrad defensiv

Nästjumbon Nottingham Forest tar emot Liverpool FC i den tolfte omgången av Premier League. Matchen spelas lördagen den 22 oktober 2022 med avspark kl 13:30 på The City Ground.

Nykomlingen Nottingham Forest har fått en tuff start på säsongen i Premier League. I de senaste matcherna har man prioriterat riskminimering och en tät defensiv och det har i alla fall gjort dem mer svårslagna.

Det fick om inte annat Brighton erfara då man gästades av Nottingham i tisdags. Trots stort bollinnehav och spelmässigt övertag kunde man inte få hål på ett kompakt Forest och matchen förblev mållös.

Därmed har Steve Coopers manskap krigat sig till två poäng på de tre senaste matcherna. Förra helgen föll man med 1-0 borta mot Wolves och dessförinnan spelade man 1-1 hemma mot Aston Villa.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nottingham säljer sig dyrt

Efter en ordentligt knackig säsongsinledning är Liverpool på väg att hitta en stabilare grund att stå på. Man kommer nu från tre raka segrar där insatsen mot Manchester City lär ha givit en rejäl boost.

Det var förvisso ingen klang- och jubelföreställning man bjöd på i onsdags då man gästades av West Ham. Men Darwin Nunez gjorde äntligen mål igen och man kunde hålla nollan för andra matchen i rad. Två viktiga besked för Jurgen Klopp som emellertid fortsatt har en hel del att arbeta med.

Nu ställs man mot ett Nottingham Forest som även de har täppt till bakåt på sistone. Hemma på The City Ground har man tidigare varit ganska offensivt inriktade, men efter alldeles för många insläppta har man skruvat på balansen och jag räknar med ett kompakt hemmalag i den här matchen.

Spelschemat är tätt och skadeläget är inte optimalt hos något av lagen. Liverpool ser nog gärna att man kan få en lite mindre krävande match här, men jag finner anledning att tro att Forest kommer vara en ganska jobbig motståndare. Liverpool är förstås klara och rättmätiga favoriter. Jag tror dock att det blir en ganska tillknäppt tillställning och mitt spel blir att det kommer göras under 3.5 mål totalt till 1.67 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3.5 mål
Odds: 1.67
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 13:30, lördag 22 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: