9 september 2018 Liechtenstein Gibraltar Speltips

Speltips Sheffield United – Blackburn 23/2: Toppmöte

Sheffield United och Blackburn Rovers drabbar samman i ett toppmöte i Championship. Matchen spelas onsdagen den 23 februari 2022 med avspark kl 20:45 på Bramall Lane.

Sheffield United har svarat för en imponerande uppryckning i Championship. Efter en svag höst klev Paul Heckingbottom in som ny manager i november och har sedan dess höjt ribban markant.

I helgen besegrade Sheffield United Swansea med 4-0 hemma och har därmed åtta raka matcher utan förlust. Visserligen kryssade man i två raka 0-0-matcher mot Huddersfield och Hull inför den här matchen, men man kommer ändå till det här mötet med fyra raka hållna nollor bakom sig.

I och med segern senast nådde Sheffield United 50 poäng efter 31 spelade matcher. Man ligger därmed på en sjätte plats med fyra poäng upp till Blackburn Rovers som ligger på tredje plats. De sistnämnda har emellertid en match mer spelad.

Blackburns trend den senaste tiden är heller inte den bästa. Senast spelade man 0-0 borta mot WBA och på de fyra senaste matcherna har man totalt bara tagit två poäng.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett riskminimerande Watford

Blackburn Rovers har svarat för en fin säsong så här långt, men frågan är nu om man kommer kunna bibehålla sin topplacering den här våren. Lag som Sheffield United jagar underifrån och har en klart bättre form och eventuellt också en bredare trupp.

Sheffield United och Blackburn möttes senast i början av november. Det mötet på Ewood Park slutade med en 3-1-seger för hemmalaget.

Sheffield leddes då av Slavisa Jokanovic men togs strax därefter alltås över av Paul Heckingbottom. Det skiftet har visat sig ge en väldigt positiv effekt och det gör även Sheffield United till relativt klara favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. Ett spel på hemmalaget ges till ett odds omkring 1.85.

Det mesta talar till Sheffields fördel men mycket talar också för att det här kommer att bli en tät och målsnål tillställning. Blackburn har inte gjort mål på fyra raka matcher och det har gjorts under 2.5 mål totalt i deras 6 senaste matcher.

Sheffield gjorde visserligen fyra mål senast men deras två föregående matcher slutade 0-0. I 5 av deras 7 senaste matcher har det gjorts under 2.5 mål.

Vi har alltså att göra med två defensivt välorganiserade lag och det tror jag kommer prägla den här matchbilden. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.73 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.73
Bolag: Expekt
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: