Speltips Southampton – Brentford 10/9: FRAMSKJUTEN

Martin Efvergren Publicerat: 9 September 2022

På grund av drottning Elizabeths bortgång är den här matchen framskjuten och nedan speltips är således inte aktuellt.

Southampton – Brentford

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Southampton kommer från en säsong där man blandade och gav en hel del. Av säsongsinledningen att döma har man hittat en stabiliare grund att stå på, men resultaten har likväl varit just blandade.

Inför lördagens bortamöte mot Wolverhampton hade Southampton svarat för två bra prestationer på hemmaplan mot Manchester United och Chelsea. Mot Man United räckte det inte till poäng, men det kom istället retroaktivt då man kunde besegra Chelsea med 2-1 i matchen därefter.

Mot Wolves kom man dock inte upp i samma intensitet som man visat tidigare då man föll med 1-0. Southampton står därmed på sju poäng efter sex spelade matcher i Premier League.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Öppen matchbild

Brentford var en pigg nykomling i Premier League förra säsongen och ingenting tyder så här långt på att man har slagit av på takten. Efter sex omgångar har man tagit nio poäng och man kommer från en imponerande seger mot Leeds i lördags.

Pontus Jansson var tillbaka i startelvan efter skadefrånvaro, men det var en viss Ian Toney som skulle iklä sig huvudrollen i hemmamötet mot Leeds. Han gjorde Brentfords tre första mål när man vann med hela 5-2 i en match där man fick rejäl utdelning efter sämre skärpa i de två föregående matcherna.

Förra säsongen tog Brentford sex poäng mer än Southampton, men i inbördes möten blev det oavgjort. Båda lagen vann då sina respektive hemmamatcher med god marginal. I våras vann Brentford med 3-0 och i vintras segrade Southampton med 4-1.

Brentford har flyttat fram sina positioner den här säsongen och varit mer framåtlutade. Det såg vi inte minst förra helgen och de lär komma till den här matchen med en god känsla efter den prestationen.

Samtidigt är det här en match som Southampton behöver vinna och jag räknar med att båda lagen kommer bjuda upp till dans. Det bör innebära att det blir en mer öppen matchbild och mitt spel blir att det kommer göras över 2.5 mål totalt till 1.80 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.80
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 16:00, lördag 10 september 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: