13 juli 2020 Manchester United Southampton

Speltips Southampton – Crystal Palace 30/4: Fördel hemmalaget

Southampton tar emot Crystal Palace i ett nedre mittenmöte i Premier League. Matchen spelas lördagen den 30 april 2022 med avspark kl 16.00 på St. Mary’s Stadium.

Southampton har en sämre period bakom sig. På de nio senaste matcherna har man bara tagit en seger och i tabellen placerar man sig på en 13:e plats.

I sin senaste hemmamatch slog man Arsenal med 1-0 och det är alltså den enda segern man tagit sedan början av mars. Därefter har man spelat två bortamatcher och tagit en poäng. I söndags svarade man för en stark upphämtning då man tog igen ett 2-0-underläge till 2-2 borta mot Brighton. Dessförinnan hade man förlorat med 2-0 borta mot Burnley.

Southampton är två poäng före Crystal Palace som placerar sig på 14:e plats inför helgens omgång av Premier League. De sistnämnda har dock en match mindre spelad.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1000 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Jämna förutsättningar

Crystal Palace gick starkt under mars månad då man bland annat kvalificerade sig för semifinal i FA-cupen och tog poäng mot Manchester City. De senaste veckorna har dock den goda trenden vänt.

Inför mötet mot Leeds på hemmaplan i måndags hade man tre raka förluster bakom sig om vi räknar in semifinalförlusten i FA-cupen mot Chelsea. Där kunde man emellertid ta en poäng då matchen förblev mållös. Därmed har Crystal Palace inte nätat i sina tre senaste matcher.

Southampton och Crystal Palace möttes senast i London i december då det slutade 2-2. Det blev en jämn match den gången och förutsättningarna är fortsatt jämna. Endast två poäng skiljer lagen i tabellen och formen är relativt svag hos båda.

Southampton gäller emellertid som knappa favoriter hos spelbolagen. Ett spel på hemmalaget ger omkring 2.38 gånger insatsen.

Det är inte jättemycket som står på spel här då båda lagen, av allt att döma, inte riskerar att åka ur. De som vill mest bör ha goda chanser att ta tre poäng och hemmaplansfaktorn talar till Southamptons fördel.

Känslan är att luften gick ur Patrick Vieiras manskap då drömmen om FA-cupen släcktes. De har nu gått mållösa från sina tre senaste matcher medan Southampton kommer från en stark upphämtning mot Brighton. Mitt spel blir därför Southampton 0 (asian handicap) till 1.71 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100% upp till 1000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Southampton 0 (asian)
Odds: 1.71
Bolag: Bethard
Spelstopp: 16:00, lördag 30 april 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: