13 juli 2020 Manchester United Southampton

Speltips Southampton – Everton 1/10: Tät batalj

Southampton tar emot Everton i den åttonde omgången av Premier League. Matchen spelas lördagen den 1 oktober 2022 med avspark kl 16:00 på St Mary’s Stadium.

Southampton såg ut att ha något på gång efter insatserna mot Manchester United och Chelsea. Därefter har man dock tappat momentum och förlorat två raka matcher. Efter sju spelade omgångar i Premier League står man därmed kvar på sju poäng.

Man föll visserligen mot Man United, men prestationen var bra och i den efterföljande hemmamatchen mot Chelsea kom utdelning. Man vann den matchen med 2-1 och såg ut att vara rätt väg.

Därefter följde så två raka bortamatcher och tillika 1-0-förluster. I den senaste omgången innan landslagsuppehållet föll man i en jämn tillställning mot Aston Villa och dessförinnan likaså mot Wolverhampton.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Uddlöst

Everton fick ingen vidare bra start på säsongen, men de senaste matcherna har varit steg i rätt riktning. Efter tre raka kryss kunde man ta sin första seger i Premier League i den sista matchen innan uppehållet. Därmed står man, precis som Southampton, på sju poäng efter sju ligamatcher.

Everton har väl inte direkt bjudit på någon sprudlande fotboll, men man har visat att moralen och inställningen är god. Man krigade sig till kryss mot Brentford, Leeds och Liverpool för att sedan vinna med 1-0 hemma mot West Ham efter att nyförvärvet Maupay gjort matchens enda mål.

Southampton och Everton möttes senast i februari på St Mary’s och det var då hemmalaget som gick segrande med 2-0. När de nu möts igen gäller Southampton som favoriter till omkring 2.16 gånger insatsen.

Everton hade dock den bättre trenden innan uppehållet och jag räknar med att det här kommer att bli en tät batalj mellan två jämnstarka lag. Southampton har gått mållösa från tre av sina fyra senaste matcher och det har gjorts under 2.5 mål i sju av Evertons åtta tävlingsmatcher den här säsongen.

Båda lagen har saknat spetsen framåt och det talar för att det här inte kommer att bli något målkalas. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.83 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.83
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 16:00, lördag 1 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: