21 januari 2018 Southampton Tottenham Speltips

Speltips Tottenham – Everton 15/10: Hemmastarka

Tottenham Hotspur tar emot Everton i den tionde omgången av Premier League. Matchen spelas lördagen den 15 oktober 2022 med avspark kl 18:30 på Tottenham Stadium.

Det blev en tung förlust för Tottenham Hotspur i derbyt mot Arsenal där man spelmässigt var underlägsna sin motståndare. Men Antonio Contes maskineri har inte brustit på grund av en motgång utan man har trummat vidare på den inslagna vägen.

Förra helgen stod man återigen för en taktiskt väl genomförd bortamatch mot Brighton. Ett tidigt mål av Kane och därefter kunde man kontrollera hem en 1-0-seger. Därmed står man på 20 poäng efter nio ligamatcher vilket ger en tredje plats i tabellen.

I veckans Champions League blev det dock betydligt mer händelserikt. Detta då man gästades av ett Frankfurt som man, med vissa problem, kunde besegra med 3-2.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Tottenham

Efter en knackigare start har Everton höjt sig den senaste tiden. Inför mötet mot Manchester United i söndags hade man sex raka ligamatcher utan förlust och två raka segrar.

Man fick också en drömstart i den här matchen då den pånyttfödde Iwobi slog till redan i den femte minuten. Man United skulle dock komma tillbaka och innan första halvlekens slut hade man vänt till 2-1, vilket blev slutresultatet. Everton står därmed kvar på tio poäng och placeras sig för tillfället på en tolfte plats.

Tottenham och Everton möttes senast i mars i London och då kunde hemmalaget vinna med hela 5-0. Höstens möte i Liverpool slutade mållöst. När de nu möts igen gäller Spurs som klara favoriter till ett odds omkring 1.50.

Calwert-Lewin gjorde säsongsdebut som inhoppare för Everton senast. Till den här matchen är dock Gordon avstängd. Tottenham saknar Emerson och Tanganga medan Kulusevski eventuellt kan vara redo.

Everton har gjort det bra på sistone, men jag har svårt att se att man ska kunna få med sig någon poäng från den här matchen. Tottenham har numera en hög lägstanivå och på hemmaplan har man vunnit samtliga sex matcher den här säsongen. Mitt spel blir Tottenham -1 (asian handicap) till 1.80 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Tottenham -1 (asian)
Odds: 1.80
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp:
18:30, lördag 15 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: