Speltips Tottenham – Fulham 3/9: Londonderby

Martin Efvergren Publicerat: 3 September 2022

Tottenham Hotspur och Fulham drabbar samman i ett av tre derbyn i Premier League denna lördag. Matchen spelas den 3 september 2022 med avspark kl 16:00 på Tottenham Stadium.

Tottenham – Fulham

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tottenham Hotspur har inlett säsongen stabilt, men utan att imponera. Efter fem matcher har man tagit elva poäng och är alltjämt obesegrade.

Inför onsdagens Londonderby mot West Ham hade Spurs tagit två raka vad man kan kalla för Conte-segrar. Förra helgen slog man Nottingham borta med 2-0 i en match där man försvarade sig väl och var giftiga i sitt omställningsspel. Dessförinnan hade man besegrat Wolverhampton hemma med 1-0.

Matchbilden mot West Ham blev även den jämn, men den här gången lyckades inte Tottenham ro hem samtliga poäng. Det hela slutade, rättvisande och rimligt, 1-1.

Fulham står upp väl

Fulham FC är tillbaka i Premier League och av säsongsinledningen att döma kommer man att bli att räkna med även på den här nivån. Man har stått upp på ett bra sätt i samtliga matcher och efter fem omgångar har man tagit åtta poäng.

Förra säsongen var det främst lagets offensiva förmåga som imponerade och förra helgen visade man att man även kan spela en mer defensivt inriktad fotboll. Man släppte visserligen in två bollar i derbyt mot Arsenal där man föll med 2-1, men insatsen gav ändå viss mersmak.

I tisdags kom man ut mer framåtlutade då man gästades av ett formstarkt Brighton. En glödhet Mitrovic gav Fulham en rättvis ledning i början av andra halvlek och man kunde till slut vinna med 2-1.

Tottenham gäller nu som klara favoriter, men de har en del att bevisa när det kommer till att dominera matcher mot, på pappret, sämre motstånd. Fulham stod upp på ett bra sätt borta mot Arsenal och jag tror att man kan göra det även här.

Den individuella kvalitén i Spurs anfallslinje är emellertid hög och det bör komma att fälla avgörande. Mitt spel blir att Tottenham vinner och att det görs under 3.5 mål totalt till 2.28 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Tottenham vinner & under 3.5 mål
Odds: 2.28
Bolag: Expekt
Spelstopp: 16:00, lördag 3 september 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: