Speltips Bournemouth Tottenham 9 juli 2020

Speltips Tottenham – Leeds 12/11: En sista kraftansträngning

Tottenham Hotspur tar emot Leeds United i den 15:e omgången av Premier League. Matchen spelas lördagen den 12 november 2022 med avspark kl 16:00 på Tottenham Stadium.

Tottenham Hotspur har svarat för en fullt godkänd höst med avancemang i Champions League och, för tillfället, en fjärde plats i Premier League. Det har dock kostat på och man har sett tröttkörda i de senaste matcherna.

Förra helgen såg det energilöst då man gästades av Liverpool utan varken Son, Richarlison eller Kulusevski i startelvan. Spurs föll då rättvist med 2-1 och i veckan åkte man på en ny förlust borta mot Nottingham Forest i Ligacupen.

Antonio Conte valde att inte rotera i startelvan i den senaste matchen, vilket kan tyckas vara märkligt med tanke på hur många minuter en spelare som Harry Kane har spelat den här hösten. Visserligen byttes han ut tidigt i den andra halvleken vid underläge 2-0.

Spurs löser tre poäng

Leeds United har blandat och gett en hel del den här hösten. Efter en svacka på fyra raka förluster slog man plötsligt till och slog Liverpool på Anfield i den näst senaste omgången. Därefter stod man för en otrolig vändning hemma mot Bournemouth då man tog igen ett 3-1-underläge till seger med 4-3.

I Premier League kommer man alltså från två raka segrar, men i veckans bortamöte mot Wolverhampton i Ligacupen blev det förlust med 1-0. Det ska emellertid sägas att Jesse Marsch valde att rotera en hel del i startelvan i den matchen.

Senast Tottenham och Leeds möttes så vann de förstnämnda med 4-0 på Elland Road. När de nu möts igen gäller Spurs som klara favoriter, men ser vi till de senaste ligamatcherna så har Leeds varit det mer energifyllda laget. Med det sagt så tror jag ändå att Tottenham har en sista kraftansträngning i sig innan VM-uppehållet.

Antonio Conte saknar alltjämt Son, men Kulusevski och eventuellt även Richarlison kan vara tillgängliga. Kulusevski har varit saknad och bör gå in från start nu, vilket lär bli en injektion. Mitt spel blir att Tottenham vinner och att det görs under 4.5 mål totalt till 2.02 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Tottenham vinner & under 4.5 mål
Odds: 2.02
Bolag: Expekt
Spelstopp: 16:00, lördag 12 november 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: