Speltips Bournemouth Tottenham 9 juli 2020

Speltips Tottenham – Newcastle 23/10: Intressant toppmöte

Ett intressant toppmöte väntar då Tottenham välkomnar Newcastle till London under söndagseftermiddagen.

Tottenham - Newcastle

Premier League
Bet Now
18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 17.12.21. Min. 1,80 odds. Regler & villkor gäller. stodlinjen.se. Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

Tråkigt nog för svensk del så saknas förmodligen Alexander Isak, Dejan Kulusevski och Emil Krafth i vad som annars hade varit ett väldigt intressant möte att följa sett ur svenska ögon. Men med tanke på vad som står på spel i tabellen så lär det nog inte vara något brist på intresse oavsett.

Tottenham satsar på att studsa tillbaka efter en tung förlust mot Manchester United tidigare i veckan. United stod förvisso för en helt fantastisk insats där de fullkomligt belägrade Tottenhams mål och enda anledningen till att det stod 0-0 i halvlek var en storspelande Hugo Lloris som radade upp fantastiska räddningar.

I andra halvlek så lossnade det för United som lyckades sätta dit två otagbara mål och bara fortsatte att trycka ner Spurs långt ned i plan. Contes mannar var helt oförmögna att ändra matchbilden, även efter målen, och kunde inte skapa mycket.

Det var nog en förödmjukande förlust för Antonio Conte som deklarerade att de var borta ur titelstriden redan nu. Men på hemmaplan så har de varit betydligt starkare och har faktiskt full pott efter fem matcher hemma i norra London.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Newcastle har gått starkt i oktober

Säsongen inleddes kanske inte riktigt som man hade tänkt sig i Newcastle, med bara en vinst på de sju inledande omgångarna. Men i oktober så har de svartvitrandiga tagit fart på riktigt genom att säkra tre vinster och ett kryss i en tuff bortamatch mot Manchester United.

Tidigare i veckan så tog de en viktig 1-0-seger mot Everton hemma på St James Park i en match där Everton inte fick chans att skapa mycket. Newcastle hade chans på mer, men Miguel Almiróns pärla i första halvlek räckte för att de inte skulle behöva dela med sig av poängen.

Newcastle saknar en del offensiva alternativ inför söndagen då Alexander Isak som sagt är borta, vilket också gäller Allan Saint-Maximin och Joelinton. Detsamma gäller dock för Tottenham då Richarlison fick kliva av mot Everton samtidigt som Kulusevski fortfarande är tveksam till start.

Newcastle har spelat bra och har varit väldigt svårslagna under säsongen, med bara en förlust borta mot Liverpool hittills. Tottenham har förvisso full pott hemma, men lär nog vara lite skakade efter veckans förlust. Jag tycker att spelet på Newcastle med +0,5 asian för 1.81 hos Expekt är lockande här.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Newcastle +0,5 asian
Odds: 1.81
Bolag: Expekt
Spelstopp: 17:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: