23 september 2017 West Ham Tottenham

Speltips West Ham – Aston Villa 13/3: Formstarkt bortalag

West Ham fortsätter att jaga Arsenal på fjärdeplatsen då de ställs mot Aston Villa under söndagseftermiddagen.

Londonklubben har inte haft ett särskilt lyckosamt 2022 såhär långt och har under en sämre period resultatmässigt tappat rätt mycket mark i striden om fjärdeplatsen. Av deras sju senaste ligamatcher har de bara lyckats vinna två av dem och har skramlat ihop åtta poäng av tjugoen möjliga.

Det räcker såklart inte ifall de vill utmana om en Champions League-plats när det är så många lag involverade i den kampen. Arsenal har nu kopplat ett rätt starkt grepp om fjärdeplatsen nu, men mycket hänger på att de får ut något av sina hängmatcher mot tufft motstånd, så ännu är ingenting avgjort.

West Ham fick gå tomhänta hem från Anfield förra lördagen trots en mycket fin insats som på många sätt förtjänade en poäng i alla fall. Men 0-1 blev resultatet där och det blev det sedan också på Ramón Sánchez-Pizjuán då de mötte Sevilla i torsdags i öppningsmötet av åttondelsfinalerna i Europa League.

Även om Michail Antonio gjorde mål i FA-cupen i förlusten mot Southampton så har han inte gjort mål sedan nyårsdagen, vilket är ett problem för West Ham som saknar spets när Antonio inte levererar.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Aston Villa med tre raka vinster

Gästerna lyckades för första gången under säsongen ta sin tredje raka seger då Leeds besegrades med övertygande 3-0 på Elland Road. Det är inte helt lätt att veta var man har detta Aston Villa som verkligen har blandat och gett i prestationerna över säsongens gång, men nu verkar de onekligen vara inne i en bra period.

I deras tre senaste matcher så har de gjort nio mål framåt och inte släppt in något alls och framförallt så imponerade de mot Southampton som de slog med 4-0. Ett Southampton som har sett väldigt bra ut under året men som blev överkörda av Aston Villa förra helgen.

Mot ett skakigt West Ham bör de se sin chans att ta sin fjärde raka seger och på så sätt sätta sig i en position som gör att de kan utmana om Europaplatser kanske. Att Jarrod Bowen fick kliva av för West Ham i matchen mot Liverpool är verkligen inga bra nyheter för hemmalaget då han var den som gjort flest mål nu under Antonios svacka. Bowen lär inte vara borta länge men lär inte vara spelklar på söndag.

Därmed spelar vi på det raka spelet på Aston Villa för 3.14 gånger pengarna hos Campobet som bör ha en fördel när de kliver in på Olympiastadion.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Aston Villa vinner
Odds: 3.14
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: